Ahmet Hakan Antalyalı turizmcilerle alay etti!

Ahmet Hakan Antalyalı turizmcilerle alay etti!
Hüriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Antalya'ya gelen ilk tarifeli full charter Rus uçağını köşesine taşıdı. Hakan, yazısında Antalyalı turizmcilerle adeta alay etti.


Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Antalyalı turizmcilerin yaptırımların kaldırılmasının ardından kente gelen ilk Rus turist kafilesine yaptığı karşılama törenini köşesine taşıdı. ''İlk Rus kafilesi Antalya'ya inerken herkes ağlıyordu'' başlıklı bir yazı kaleme alan Hakan, yazısında ''İlk Rus turist kafilesi uçağın kapısında belirdiğinde... Otelciler ağlıyordu, İl Turizm Müdürü ağlıyordu, hanutçular ağlıyordu. Kabarmıştı bütün duygular...'' gibi ifadeler kullanarak adeta turizmcilerle alay etti.

Hakan, yazısında ''Utanmasalar 'po pooo popolin popolin popolin popoya' diye 'Kalinka' çalacaklardı. 'Nataşa! Sen artık bizim dünya ahiret bacımızsın' yazılı pankartlar açılıyordu. Moskova kardeş oluyordu.'' cümlelerine de yer verdi.

Ahmet Hakan'ın yazısının tamamını okumak için tıklayınız.






Bu Haber 10.07.2016 - 16:50:16 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Gulay 12.07.2016 - 09:37

    Rezilliğin dibine vurduğumuzu en güzel şekilde anlatmış Ahmet Hakan, kalemine sağlık. Alay ettiği turizmciler değil Türk politikasıdır.

  • turizmco 11.07.2016 - 04:05

    doğru yazmış, nedir bu ya, Vali Yrd. karşılıyor? Antalya 2 mil. şehir, bu kadar mı olduk? ölen pilotun ailesine ev hediye etmeler, özel karşılamalar, biraz fazla değil mi? tabiiki karşılanmaları gerekiyor ama bu kadar üst düzey, falan yani ?? Türkçem de bozuldu bunları yazar iken

  • Zeynep H Yenice 11.07.2016 - 03:20

    Eksik yazmis fazla degil!!

  • yerli turist 11.07.2016 - 02:27

    çoook iyi yazmış. millete kazık fiyatlar geçirirken biraz da millet gülsün.

  • Tebrikler 11.07.2016 - 12:55

    Ahmet Hakan çok güzel yorumlamış halimizi. İçler açısı olduğunu yazmış ve gaet mizahi bir üslupla açıklamış durumu. Sn:Baraner de 16 yıl önce aralarında gecen bir hikaeyi anlatmş ve eleştiride bulunmuş sanırım. Baraner ve Öger gibi arkadaşlar bu memlekkette turizmi test ede ede bitiremediler de (En son olarak emekli olan delikanlılara seyahat şirketi kurmuşlardı) şimdi Ahmet Hakanın yazısına reflek yapmış.Ya arkadaş gidin emekli olun,bırakın şu Turizmi artık.

  • turizmci 11.07.2016 - 10:55

    Turizmci ile alay etmemiş adam , olayla ilgili tesbitler yapmış mübalağalı bir şekilde. Ben yanlış bir kısım görmedim. Eksiği var fazlası yok hatta. Sonuçları düşünülmeden yapılan yanlışlar ! düzeltildiği için kahraman ilan edilen politikacıları eleştiriyor ki bence de yerinde.

  • Nihal Yılmaz 11.07.2016 - 09:33

    Şehir otelciliğinin içinde birisi olarak, özünde gayet yerinde bir tespit ve kritik olduğunu düşünüyorum. Mübalağa sanatını kullandığı için, birileri alınmış olabilir ancak içinde bulunğumuz politik durumun vehametini çok güzel gösteriyor..

  • Turan 11.07.2016 - 08:42

    He iste politika politika da insan ekmegi iyiecegi eksik kalinca kim demis politikayi dusunur diye???

  • N.AUDITOR 11.07.2016 - 02:12

    YALAN MI? TURİZMCİLER

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.