Ahmet Burçin Baysak, Jolly’nin satış ve pazarlamadan sorumlu genel müdür yardımcısı oldu

Ahmet Burçin Baysak, Jolly’nin satış ve pazarlamadan sorumlu genel müdür yardımcısı oldu

Jolly’de satış ve pazarlamadan sorumlu genel müdür yardımcılığı görevine Ahmet Burçin Baysak getirildi.


Jolly’nin satış ve pazarlamadan sorumlu genel müdür yardımcılığı görevine pazarlama, e-ticaret ve dijital alanının önemli isimlerinden Ahmet Burçin Baysak getirildi.

İzmir Bornova Anadolu Lisesi mezunu olan ve Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümünde lisans eğitimini tamamlayan Ahmet Burçin Baysak, profesyonel iş hayatına 2003 yılında, hızlı tüketim ürünleri sektörü ile adımını attı. Çok uluslu global şirketlerde ve başta V&S Absolut Spirits, Diageo ve Ülker’ olmak üzere çeşitli pazarlama ve satış rollerinde üst düzey yöneticilik yaptı, Ardından e-ticaret, dijital, elektronik şans oyunları ve online satış alanlarında Pronet ve Bilyoner.com’da üst düzey yöneticilik görevleri ve yönetim kurulu üyeliği gibi roller üstlenen Baysak, son olarak Türk Hava Yollarının paket tatil e-ticaret platformu, Turkish Airlines Holidays markasının kuruluşuna önderlik etti.

Farklı sektörlerde 20 yılı aşkın deneyime sahip Baysak, Jolly’de satış, pazarlama, e-ticaret, CRM ve müşteri deneyimi departmanları için etkili bir organizasyon oluşturulması ve güçlü büyüme stratejilerinin kurgulanmasına liderlik edecek.



Bu Haber 04.05.2023 - 16:18:38 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.