Ahmet Akbalık tepe yöneticileriyle stratejik yol haritasını belirledi

Ahmet Akbalık tepe yöneticileriyle stratejik yol haritasını belirledi
Özak Global Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, şirketin stratejik yol haritasını belirlemek amacıyla üst düzey yöneticiler ile çalıştayda buluştu.

Ela Excellence Resort Belek ve Özak Global Holding hem 2023’ü değerlendirmek hem de 2024’e ilişkin stratejik hedefleri belirlemek amacıyla çalıştay düzenledi. Çalıştayda sürdürülebilir başarı, sektörel gelişmelerin yakından takibi ve misafir memnuniyeti ekseninde 2024 stratejik hedefleri belirlendi.  Yöneticiler,  geleceğe yönelik stratejileri ele alırken, SWOT analiziyle 2024 hedeflerini değerlendirdi. Ayrıca, departmanlara özel sunumlar yapıldı, gruplar halinde workshoplar düzenlendi.

Çalıştayın ikinci aşamasında, Özak Global Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık yöneticilere seslendi. Bu aşamada, Ela Excellence Resort Belek ve Özak Global Holding'in güç birliğiyle sektördeki yenilikçi başarıları hedefleme kararlılığını vurgulayan Akbalık, iş stratejilerini belirlerken ortak iş yapma modeli ve kurumsal hafızanın önemine dikkat çekti. İş süreçlerinin kurum kültürüne uygun bir şekilde takip edilmesinin başarıya ulaşmayı kolaylaştıracağını kaydeden Akbalık, şirketin gelecek vizyonunu, kurum kültürüne uygun çalışmalarla şekillendireceklerini söyledi. 

Ahmet Akbalık, takım çalışmasının, işbirliği içinde olmanın, ve farklı bakış açılarından güç almanın sektöre yönelik yenilikçi çözümler üretme kapasitesini arttıracağına dikkat çekti.

Özak Global


Bu Haber 15.02.2024 - 11:42:03 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.