Ağrı kesici krem ile 3,5 milyon liralık termal otel vurgunu yaptılar

Ağrı kesici krem ile 3,5 milyon liralık termal otel vurgunu yaptılar

Dolandırıcılar ağrı kesici krem ve termal otel üzerinden 70 yaşındaki adamı 4 milyon 450 bin lira dolandırdı.


Dolandırıcılar bu kez ağrı kesici krem ve termal otel üzerinden vurgun yaptı. İstanbul'da yaşayan 70 yaşındaki Mehmet Önder iddiaya göre, televizyonda gördüğü bir ağrı kesici kremden sipariş verdi. Kremin yanında Yalova'da bir termal otelde 2 gün ağırlama tatil daveti geldi.  

İddiaya göre Yalova'daki termal otel dolandırıcıları yaşlı adamın önce paralarını aldı, sonra da başka firmalar defalarca kredi çektirdi. Bu süreçte Mehmet Önder, İstanbul'daki tüm malı, mülkü ve paralarını kaptırdı.

Show Haber'den aktarılan habere göre, yaşlı adamın gözünü boyayan dolandırıcılar hep daha pahalı devre mülkü sattıktan sonra 4-5 kat para kazanacağını vaat etti.

Tekliflerin cazip geldiğini dile getiren Mehmet Önder,  "Bizi davet ettiler Yalova'ya, dolandırıcılık orada başladı. 'Sizi şehit ve gazi yakını gösterirsek 14 bin 800 liraya burayı vereceğiz' dediler. 29 bine göre cazip geldi. Keşke gelmeseydi, almasaydım. İmza attım, vekaletname verdim. Kredi çektik, evi sattık, 3 milyon 450 bin lira param gitmiş vaziyette, dolandırıldım. Tehditler, ölümler... Her şey başımda şu anda. Kan kusturdular." ifadelerini kullandı.



Bu Haber 16.11.2022 - 10:02:39 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.