Aeolus Tours, 15 yıl aradan sonra LookBook ile yeniden Fethiye'ye dönüyor

Aeolus Tours, 15 yıl aradan sonra LookBook ile yeniden Fethiye'ye dönüyor
Tur operatörü 15 yıl önce programından çıkardığı Fethiye'yi yeniden programına aldı.


Orta Avrupa'nın önde gelen turizm şirketlerinden Aeolus Tours, LookBook ve Keyf Travel işbirliği ile Fethiye'yi yeniden programına aldı.

Tur operatörü Aeolus’un, başta Slovakya olmak üzere, Çekya, Macaristan ve Avusturya’dan direkt Dalaman uçuşları ile gerçekleşecek 2019 yaz otelleri katalog tanıtımını Viyana’da gerçekleştirdi. Yaklaşık 200 acentenin katıldığı toplantıya özellikle Slovak medyası büyük ilgi gösterdiği belirtildi.

Slovakya'daki katalog tanıtımında konuşan LookBook'un sahibi Murat Mallı  “Auolus’un 15 yıl sonra tekrar Dalaman operasyonlarına başlamasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Mallı, ''2016 yılından itibaren bir dizi krizler yaşadık. Türk otelciler ve Türk tur operatörleri zamanı iyi değerlendirip krizi çabuk atlattı. Fethiye artık bir marka. Markanın değeriyle orantılı olarak, toplantımıza 200 tane acentemizi getirdik. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Acentelerimiz çok başarılı ve inşallah seneye bölgemize daha  çok turist getirmeye çalışacaklar. Hedeflerimize acentelerimizle, Fethiye’deki yerel yönetimler ve değerli otelcilerimizle  ulaşacağız.” dedi.


Bu Haber 18.10.2018 - 12:47:28 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.