Adıyaman’da yerle bir olan 4 yıldızlı otelin sahibi kim?

Adıyaman’da yerle bir olan 4 yıldızlı otelin sahibi kim?

Depremde yerle bir olan Adıyaman’daki 4 yıldızlı İsias Otelin sahibinin, KKTC’deki Elexus Hotelin sahibi Mehmet Bozkurt’un kardeşi Ahmet Bozkurt olduğu ileri sürüldü.


27 rehber ile KKTC’li 33 sporcuya mezar olan Adıyaman’daki 4 yıldızlı İsias Otelin Ahmet Bozkurt’a ait olduğu ileri sürüldü. Ahmet Bozkurt, KKTC’deki Alexus Hotelin de sahibi olan Mehmet Bozkurt’un da kardeşi. Mahmut Bozkurt, Elexus Hoteli uzun süre, damadı (iflas eden Atlas Globalin sahibi) Murat Ersoy ile birlikte işletmiş, sonrasında ikili arasında anlaşmazlık çıkmıştı.

İki binaya dış cephe giydirildi, kolonlar kesildi iddiası

Öte taraftan, İsias Hotel hakkında korkunç iddialar ortaya atıldı. Otelin iki eski binaya dış cephe giydirilerek yapıldığı, lobi bölümü için kolon ve kirişlerin kesildiği, defalarca mühürlenmesine rağmen otele onay verildiği belirtiliyor. Change.org’da #unutma hashtagı ile başlatılan paylaşımlarda İsias Hotele de yer verildi. Yapılan paylaşımda “Depremde yıkılan binaları yapanlar, denetleyenler ve onaylayanlar dahil ilgili tüm sorumlulara acilen yurt dışı yasağı getirilmesi ve soruşturma açılması için Sibel Asna'nın kampanyası sürüyor.” ifadeleri kullanılarak Isias Hotel ile ilgili bilgilere yer verildi.



Bu Haber 11.02.2023 - 14:34:49 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.