Adana’nın ‘acısı’ Bodrum’da çıktı

Adana’nın ‘acısı’ Bodrum’da çıktı
Hapimag Sea Garden Bodrum’un ev sahipliğinde düzenlenen Adana Lezzet Günleri’nde, birbirinden yetenekli şefler hünerlerini sergiledi. Üç gün süren etkinlik boyunca Adana’nın ünlü restoranları ve sivil toplum kuruluşlarından oluşan şef ekibi, Hapimag Sea Garden Mutfak Şefi Orhan Demirok ve ekibi ile bir araya gelerek lezzet şöleni sundu.

 Ege Bölgesi’nin kapasite olarak en büyük konaklama tesislerinden birisi olan Hapimag Sea Garden Bodrum, misafirlerine yaşattığı unutulmaz tatil deneyiminin yanı sıra yöresel lezzetleri kapsayan etkinlikleri ile de büyük ilgi görüyor. Yalıçiftlik’te, 191 dönüm arazi üzerine kurulu Hapimag Sea Garden Bodrum, 29- 31 Ağustos tarihleri arasında ‘Adana Lezzet Günleri’ ile yörenin en önemli aşçılarını, Executive Chef Orhan Demirok ve ekibiyle bir araya getirdi.

Yemeklerde kullanılan malzemelerin Adana’dan getirildiği lezzet günleri kapsamında bu yöreye özgü kebapların yanı sıra birbirinden leziz mezeleri ve salataları, meşhur patlıcan güveci, analı kızlı gibi yerel lezzetler de damaklarda unutulmaz bir tat bıraktı.

Acı ile tatlı aynı sofrada

Üç gün süren ve yoğun ilgi gören etkinlikte Adana’nın en ünlü lezzet duraklarından Onbaşılar Restaurant’ın yanı sıra Kınalı Eller Kadın Hareketi’nden aşçılar tüm hünerlerini Hapimag Sea Garden misafirleri için sergiledi. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın desteği ile düzenlenen etkinlikte yöresel lezzetlerin modern sofralarda sunuldu. Lezzet kadar sunuma da önem verilerek hazırlanan sofralarda eşsiz et yemekleri, kebaplar ve tatlılar yerli ve yabancı misafirler için görücüye çıktı. 



Bu Haber 07.09.2018 - 11:00:03 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.