Acılı baba Fettah Tamince’ye hakaretten hakim karşısına çıktı

Acılı baba Fettah Tamince’ye hakaretten hakim karşısına çıktı

2011 yılında staj yaptığı Rixos Lares Otelin havuzunda şüpheli bir şekilde ölü bulunan Burak Oğraş’ın babası Murat Oğraş, Rixos Hotels Başkanı Fettah Tamince’ye hakaret suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.


2011 yılında İş insanı Fettah Tamince’nin sahibi olduğu Antalya’nın Lara ilçesindeki Rixos Lares Otelin havuzunda ölü bulunan Burak Oğraş’ın babası Murat Oğraş’ın adalet arayışı sürüyor.

Murat Oğraş bugün Antalya Adalet Sarayında Tamince’ye hakaret ettiği iddiasıyla hakim karşısına çıktı. Mahkeme heyeti davayı 9 Şubat 2023 tarihine erteledi.

Sözcü’den İsmail Akın’ın haberine göre duruşma sonrası adliye önünde açıklamalarda bulunan Murat Oğraş şu ifadeleri kullandı:

“Oğlum Burak Oğraş, okulu tarafından 2011 yılında zorunlu staj sömürüsü adı altında 5 aylığına Antalya da bulunan FETÖ elebaşına ‘idolüm' diye kendi beyanatları olan Fettah Tamince'ye ait Rixos Otel'e gönderildi.

Stajının bitimine 15 gün kala otelin personel ve stajyerler için tahsis ettiği 2.5 katlı lojmanın çatısından darp edilerek aşağıya atıldı. 11 yıldır kasten öldürme olarak kapatılmadan devam eden cinayet dosyası failleri belli olduğu halde faili meçhulmüş gibi bekletiliyor.

Rixos otel sahibi Fettah Tamince'nin sosyal medya paylaşımlarım nedeni ile bana açtığı hakaret davası duruşmasına katılmak için Antalya'ya geldim.

Avukatlarımızın Fettah Tamince ile ilgili bazı talepleri üzerine duruşma 09 Şubat 2023'e ertelendi. Oğlumun katilleri adalet önünde hesap verene kadar mücadelem artarak devam edecektir.”



Bu Haber 03.11.2022 - 10:34:16 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.