Açıklama geldi: FTI'ın Türkiye'deki otelleri ne olacak?

Açıklama geldi: FTI'ın Türkiye'deki otelleri ne olacak?
İflas eden FTI’ın otelcilik şirketi MP Hotels’in Türkiye ayağı, bir açıklama yaparak operasyonlara devam ettiğini belirtti.

MP Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Barış Atasoy, Türkiye'deki 11 otelin faaliyetlerine aralıksız devam ettiğini açıkladı. Açıklamada Antalya, Alanya, Bodrum, Marmaris, Kuşadası, Seferihisar ve Çeşme gibi Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonlarında yer alan Labranda Hotels & Resorts, Kairaba Hotels & Resorts, Design Plus Hotels ve kendi işlettikleri MP Hotels Management markalarının misafirlerini ağırlamaya devam edeceği vurgulandı.

2024 sezonuna tüm hızıyla başladıklarını ve hız kesmeden devam edeceklerini bildiren Atasoy, "Tüm ekiplerimiz, iş ortaklarımız ve misafirlerimiz için istikrar ve güven ortamının oluşturulması önceliğimizdir. Bu kapsamda, Türkiye'deki 11 otelimizde de operasyonlarımızın kesintisiz bir şekilde devam ettiğini ve her zaman ekip arkadaşlarımızın ve misafirlerimizin memnuniyetini ön planda tuttuğumuzu bildirmek isteriz." dedi.


Bu Haber 04.06.2024 - 12:16:10 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • efendim

    Murat Atsever 06.06.2024 - 10:16

    mp otel yönetimi 2 senedir hayati toz pembe goruyor, personeli askiya gonderip kendileri sezon sonu heybetli kutlama yapıyor, sikayetler diz boyu, paşam ise kendi makami ve yapacagi barbekü derdinde... ne demisti bir keresinde "eee merak ediyorum bizi nasil agirlayacaksiniz?" maliyet - satis - memnuniyet - personel - istatistik hak getire... iste batisin kacinilmaz sonu

  • Batik sirketin finansoru otelcilik

    Mustafa demir 05.06.2024 - 07:33

    Bu arkadaslar utanmadan, diger otelcilere odenmeyen paralarla kiralanan otellerle, banane biz batmadik, bize parayi veren ana sirket batti diyerek piyasaya cikiyorlar. Yakinda butun MP otellerine hacizler gider. O otelleri esnafa taktiginiz paralarla kiraladiniz. Oh ne guzel ana sirket piyasaya 1.8 milyar euro taksin, ana yan sirketi banane desin!!

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.