Accor'dan dev büyüme planı ve Rixos detayı

Accor'dan dev büyüme planı ve Rixos detayı
Accor 2022'de büyük bir genişleme sürecine girecek. Şirket, yüzlerce yeni otel açacak.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Fransa merkezli küresel otel zinciri Accor, 2022'de 300 tane şehir oteli ve resort otel açmayı planladığını açıkladı. Bunlarından en heyecanla beklenen açılışın Londra-OWO'daki Raffles olduğunu kaydeden şirket, II. Dünya Savaşında komuta merkezi olarak kullanılan binaya 120 odalı otel, 85 markalı rezidans ve 11 restoran açılacağını belirtti. İngiltere'deki bir diğer önemli yatırım ise Liverpool Paddington Village'daki 16 katlı binaya açılacak 220 odalı Novotel olacak.

Avrupa’da Kuzey Amerika’da açılacak otellerden öne çıkanlar

Avrupa çapında açılacak tesislerden bazıları ise Sofitel Barselona Skipper, Mercure Amsterdam North, ibis Styles St. Margrethen Switzerland, Mercure Hotel President-Lecce (İtalya) ve MGallery Cagliari Palazzo Tirso (Italya) olarak sıralandı. Paris'e ise MGallery Issy-les-Moulineaux Domaine de la Reine Margot ve Paris Vincennes tesisleri eklenecek.

Accor'un Kuzey Amerika'da açacağı oteller arasında 35 katlı binada açılacak olan 147 otel odası, 146 rezidans ve 6 yiyecek-içecek mekanı bulunan Raffles Boston Back Bay Hotel & Residences öne çıkarken, Ortadoğu'da ise Rixos yatırımları dikkat çekiyor.

Rixos Ortadoğu’da ve Kuzey Afrika’da büyüyecekl

Şirketten verilen bilgiye göre Rixos markası Rixos DohaQetaifan (Katar), Rixos Obhur-Cidde (Suudi Arabistan) ve Rixos Jewel of the Creek Dubai (UAE) yatırımlarıyla bölgede büyüyecek.Raffles Doha, Banyan Tree - Asher Valley (Suudi Arabistan) ve Fairmont La Marina Rabat-Salé (Fas) şirketin 2022'de kapılarını açacağı tesisler arasında.

Rusya'da ise Novotel Moscow ComCity, ibis Styles Kogalym Russia ve Mövenpick Resort ve Spa Anapa Miracleon'u portföyüne ekleyecek olan Accor, Danimarka'da ise Styles Orestad Danimarka ile Kopenhag'daki ilk tesisisini açacak.

TELEGRAM



Bu Haber 18.01.2022 - 19:20:45 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.