Accor, Mövenpick markasını Antalya’ya getiriyor

Accor, Mövenpick markasını Antalya’ya getiriyor

Accor, Antalya’da Mövenpick Resort Antalya Tekirova otelini açmaya hazırlanıyor.


Dünyada 110’dan fazla ülkede 5 bin 500’den fazla oteli bulunan Accor, Prince Group ile iş birliği yaparak Antalya’da otel açmaya hazırlanıyor.

Mövenpick Resort Antalya Tekirova, Accor bünyesinde Akdeniz bölgesindeki ilk Mövenpick markalı oteli ve Türkiye’deki ilk Mövenpick resortu olacak. Otelin 2024 senesinin ikinci çeyreğinde hizmete girmesi planlanıyor.

Gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Prince Grup Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Lepiev, "Bu heyecan verici projede Accor ile iş birliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Türkiye'nin turizm potansiyelini sergileyen ve Accor'un küresel uzmanlığıyla desteklenen bir proje. Akdeniz kıyısının muhteşem güzelliğini Mövenpick'in gerçek misafirperverliğiyle birleştirerek, bu nefes kesici doğal ortamda misafirlerimize ilham verici anlar ve olağanüstü deneyimler yaratmayı amaçlıyoruz." dedi.

Accor Premium, Orta ölçekli ve Ekonomi segmentten sorumlu Orta Doğu, Afrika ve Türkiye COO'su Paul Stevens ise "Bu proje, Accor’un Türkiye'deki büyümesi içerisinde önemli bir kilometre taşını işaret ediyor ve bu büyüleyici destinasyonda premium konaklama deneyimini yeniden tanımlamaya hazır olan bu iş birliğine güvenimizi gösteriyor. Mövenpick Resort Antalya Tekirova, sadece Türkiye'nin Akdeniz kıyısında Mövenpick markasını temsil etmekle kalmıyor, aynı zamanda ülkedeki ilk Mövenpick Resort'u olarak da dikkat çekiyor. Küresel tanınırlığı ve bölgesel varlığı, güçlü sürdürülebilirlik uygulamaları, çevre ve yerel topluluklara derin bağlılığı ile Mövenpick markası hem yerli hem de uluslararası turistlere hitap etmek için mükemmel konumunda destinasyonun cazibesini daha da artırıyor." ifadelerini kullandı.

Toplam 120.000 metrekarelik bir alana yayılan beş yıldızlı otel, 383 oda, özel havuzlu aile odaları, aile süitleri ve villalar dahil olmak üzere çeşitli konaklama seçenekleri sunacak.

Otelde 896 metrekarelik bir fitness ve spa alanı, çocuk havuzu, göl havuzu ve villalar için özel tasarlanmış “executive” havuzun yanı sıra, otelin 700 metrelik plajı, bir tekne iskelesi, plaj voleybolu sahası ve su sporları tesisleri bulunuyor.



Bu Haber 08.03.2024 - 11:07:49 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.