Accor ile Rixos Mısır’da Swissotel açıyor

Accor ile Rixos Mısır’da Swissotel açıyor
Accor Grubu, Swissotel markalı ilk her şey dahil resort otelini Mısır’da açmaya hazırlanıyor. Tesisin işletmesini ise Rixos yapacak.

Turizm Güncel – Şarm El Şeyh 

Dünyanın en büyük zincir otel gruplarından Accor, resort otelcilik yapmak için geliştirdiği ve içinde Rixos Hotels’in de bulunduğu ‘All Inclusive Collection’ çatısı altında yeni resort oteller açmaya devam ediyor. Bu kapsamda şirket, lüks otel markası Swissotel markalı ilk otelini Mısır’ın Şarm El Şeyh bölgesinde açmaya hazırlanıyor.

1350 odalı dev tesis

Daha önce başka bir isim altında faaliyet gösteren 1350 odalı otel, yenilenerek Swissotel’e dönüştürüldü. Etap etap faaliyete alınacak dev tesiste ilk etapta 590 oda ile hizmet verilmeye başlanacak. Geri kalan kısmı ise dönüşüm tamamlandıkça hizmete alınacak. 

Tesisin ilk açılacak etabının 164 odalı kısmı yetişkin oteli, 426 odalı kısmı ise ise aile oteli olarak hizmet verecek.

6 Ocak’ta ilk misafirlerini ağırlamaya başlayacak olan Swissotel Şarm El Şeyh’in işletmesini ise her şey dahil resort otelcilikte başarılı bir marka olan Rixos yapacak. 
 
Tesiste 12 tane kaydıraklı aqua park, 14 havuz, biri ana 8’i A la Carte olmak üzere, 9 restoran bulunacak. Otelin tamamı faaliyete geçtiğinde 816 odalı kısmı yetişkin oteli, kalan kısım ise aile oteli olarak faaliyet gösterecek. 

Otelin genel müdürlüğü görevini ise, Rixos’un BAE ve Katar’daki otellerinde 5 yıla yakın görev yapan Selçuk Ermez üstlendi.

Lüks markalarla yeni resort oteller yolda

All Inclusive Collection çatısı altında İspanya’da bir tane Sofitel açan Accor, Şarm El Şeyh’te açacağı Swissotel’in ardından Mövenpick ve  Fairmont markaları ile de resort oteller açmaya devam edecek. Accor’un seçili markalarındaki lüks resort oteli markalarının dönüşümünü ve yönetimini Rixos Hotels yapacak.

Swissotel Sharm El Sheikh


Bu Haber 22.12.2023 - 14:56:55 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.