Accor Grubu rezervasyon ağı açtı, işte komisyon oranı

Accor Grubu rezervasyon ağı açtı, işte komisyon oranı
Fransız otel zinciri Accor, rezervasyon sistemine bağımsız otelleri de dahil etmeye başladı.


TurizmGüncel
 
Fransız otel devi tarafından temmuz ayında yapılan açıklamada, rezervasyon ağının bağımsız otellere de açılacağı belirtilmişti. Şirket tarafından yapılan yeni açıklama ile, çalışma sistemi ve komisyonlar hakkında da bilgi verildi. 
 
Accor Grubu'nun üyesi olmayan oteller de artık bu grubun rezervasyon sisteminden yararlanabilecek. Yapılan açıklamada, komisyon ücretinin ise en fazla yüzde 14 olacağı duyuruldu. 
 
Sistem diğer otellere de açılır açılmaz 4 otelin Accor'un rezervasyon ağına katıldığı belirtiliyor. Bunlar; 53 odalı Hotel de la Bourdonnais, 40 odalı Hotel Maison, 33 odalı Hotel De Nell ve 30 odalı Vic Eiffel. Şirketin başkan yardımcısı Romain Roulleau, 2015 yılının sonuna kadar sistemdeki bağımsız otel sayısının 500'e ulaşmasını hedeflediklerini belirtti. 
 
Accor'un rezervasyon sistemine dahil olmak isteyen bağımsız oteller, Accor ile değil, şirketin nisan ayında satın aldığı Fastbooking.com ile sözleşme imzalayacaklar. Roulleau, "Büyüklüğü, lokasyonu ve özelliği ne olursa olsun her otel yüzde 14 komisyon ödeyecek. Eğer otelciler, Fastebooking.com ile ek kontrat (web sitesi tasarımı, rezervasyon motoru ve işlevsellik gibi alanlarda) imzalarlarsa, komisyon tutarı yüzde 12'ye düşecek." dedi.
  


Bu Haber 01.10.2015 - 16:30:55 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.