ABD'li film şirketi Türk otelci tarafından dolandırıldığını iddia etti

ABD'li film şirketi Türk otelci tarafından dolandırıldığını iddia etti

Film çekimi için Kuşadası’na gelen Hollywood film yapımcısı, kalacakları otelin internet sitesinde kullanılan görsellerle otelin bambaşka olduğunu iddia ederek şikâyetçi oldu


Kadrosunda John Malkovich, Omar Sy ve Nadine Labaki'nin olduğu 'The Strangers Case' adlı sinema filminin çekimlerinin bir kısmı geçtiğimiz aylarda Türkiye'de yapılacaktı.

Sabah’tan Dilek Yaman Demir’in haberine göre yapım şirketi, Türkiye'deki çekimler için film şirketiyle anlaştı. Şirket, film ekibi için Kuşadası'nda 40 kişilik rezervasyon yaptırdı.

Yapım şirketi yetkilisi çekim öncesi otele geldiğinde büyük şok yaşadı. İddiaya göre otelin görüntüsünün internet sitesinde satışı yapılan görsellerle alakası yoktu. Yapımcı, bakımsız haldeki otele ödenen 278 bin liranın iadesini istedi. Ancak iade alamadı. Bunun üzerine polis merkezine giden yapımcı "Dolandırıldık" diye şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Bu Haber 12.01.2023 - 10:47:51 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • OTELİN ADI

    ADALI BEYZA 14.01.2023 - 01:24

    Yeni yaşandığına göre kışın açık olan bir otel. Adamızda kışın açık kaç otel var düşünün zaten anlarsınız

  • savaş Domaniç 13.01.2023 - 06:13

    Bu otelin bir adı yok mu ? bu nasıl bir haber !!

  • SAHTEKARLIK İÇİMİZE İŞLEMİŞ

    sermet sinmez 13.01.2023 - 11:06

    Neden adam gibi dürüstçe sahte resimler koyarak yabancı lara bu haddini aşan ilanlar verirlerki.insanları aptal kendini akıllı sanan bu tiplere mahkemelerimiz çok ağır ceza vermeli 40 kişi lik ekip duyduğumuza göre de yunanistana gidecekmiş.gördünmü aç gözlü düzenbaz yaptığını bu grup en az 200.000 dolar bırakacaktı.lokantala, kafeler ,taksiler ayrıca para kazanacaktı.ders ve örnek olması için bu otel en ağır şekilde cezalandırılmalı.turizm logosu vs ne ise iptal edilmelidir.

  • 13.01.2023 - 02:49

    Bunu film yap daha çok izlenir.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.