İsrail’in ağır saldırıları nedeniyle 1,5 milyon Gazzeli’nin sığındığı Refah’a saldırmayı planlayan İsrail’e ABD’den yeni askeri yardım geliyor.
The Wall Street Journal (WSJ) gazetesi, ABD Başkanı Joe Biden yönetiminin İsrail'e silah göndermeyi planladığını yazdı.
ABD’li yetkililere dayandırılan haberde, İsrail’e gönderilecek silah teslimatının her birinden yaklaşık bin adet olmak üzere MK-82 türü bomba, KMU-572 saldırı mühimmatı ve FMU-139 bomba fitillerini içerdiği kaydedildi.
Silahların on milyonlarca dolar değerinde olduğunun tahmin edildiği belirtilen haberde, sevkiyatın hala ABD yönetimi tarafından incelendiği ve Biden yönetiminin teslimatı kongreye sunmadan önce detaylarının da değişebileceği vurgulandı.
ABD İsrail’e 10 milyonlarca dolarlık askeri destek verecek
Amerika Birleşik Devletleri, Gazze’yi yerle bir eden İsrail’e yeni askeri destek göndermeyi planlıyor.
TG
Turizm Güncel
21 okunma1 dk okuma





%2520(1)-1.gif&w=1024&q=75)






