AB’: Türkiye oldukça iyi iş çıkarıyor
Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın başladığı ilk günden beri 'arabulucu' rolü üstlenen Türkiye'ye Avrupa Birliğinden övgü geldi.

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın başladığı ilk günden beri 'arabulucu' rolü üstlenen Türkiye'nin girişimleri hakkında konuşan Avrupa Birliği Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Türkiye’nin Rusya ve Ukrayna arasındaki arabuluculuk girişimlerini övdü.
Bu alandan en çok çaba sarf eden ülkelerin başında gelen Türkiye'nin çabalarına dikkat çeken Josep Borrell, Ankara'nın bu süreçte iyi bir iş çıkardığını söyledi.
Alman Frankfurter Allgemeine gazetesine konuşan Borrell, 'Türkiye oldukça iyi bir iş çıkarıyor. ancak arabuluculuk konusunda elbette en iyisi BM'nin devreye girmesidir' dedi.
İlgili Haberler

Sakarya’daki 93 odalı lüks otel icradan 567 milyona satışta!
Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bulunan 93 odalı Ramada by Wyndham Sakarya oteli icradan 567,2 milyon liraya satışa çıkarıldı.

Peninsula'dan Türkiye'ye yeni yatırım sinyali: Resort otelciliği açısından potansiyel var!
The Peninsula Istanbul'un Genel Müdürü Jonathan Crook, katıldığı bir televizyon programında Türkiye'nin resort alanındaki potansiyeline dikkat çekerken, yeni yatırımlara açık olduklarını ifade etti.
-1024x640.webp)
Türkiye'nin turizmdeki sürdürülebilirlik çalışmalarına İngiltere'den ödül
Türkiye son yıllarda yürüttüğü sürdürülebilir turizm ve erişilebilirlik alanlarındaki çalışmalarının karşılığını İngiltere’de verilen ödülle aldı.



%20(2).gif)

