9 ülkenin VIP satış yapan acentaları Antalya’da

9 ülkenin VIP satış yapan acentaları Antalya’da
Consul Travel, başta Rusya olmak üzere 9 ülkeden Türkiye’ye VIP turist gönderen acenta sahipleri ve üst düzey yöneticilerini düzenlediği workshop ile Antalya’da ağırlıyor. Acenta yetkililerinin ilk durağı Regnum Carya Golf & SPA Resort oldu.

9 ülkenin VIP satış yapan acentaları Antalya’da
9 ülkenin VIP satış yapan acentaları Antalya’da
Fotoğraf: Tuncay Sevin

Yaklaşık 15 yıldır VIP turistlere hizmet veren Consul Travel, ilkini geçen sene yaptığı organizasyonun ikincisini yine Antalya’da gerçekleştiriyor. Rusya, Azerbaycan, Kazakistan, Türkmenistan, Özbekistan, Ukrayna, Gürcistan, Bulgaristan ve Litvanya’dan Türkiye’ye VIP turist gönderen 110 kişilik acenta sahibi ve üst düzey yöneticilerinden oluşan grup Antalya’daki ilk workshoplarını Regnum Carya Golf & SPA Resort’te gerçekleştirdi.

9 ülkenin acenta yetkilileri, Regnum Carya Golf & SPA Resort Convention Center’da gerçekleştirilen workshop ile İstanbul ve Ege’nin Ruffles, Hilton, D-Maris, Ritz Carlton, St. Regis, CVK Park Bosphorus, Çırağan Kempinski, Shangri La, Swissotel, Dosso Dossi ve Mandarin Oriantal gibi lüks otelleri ile bir araya geldi. 21 otel ile bir araya gelen acenta yetkilileri 2015 sezonuna yönelik yapacakları çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Acenta sahipleri ve yetkilileri daha sonraki günlerde Antalya’nın lüks otelleri ile de bir araya gelecek.


Bu Haber 09.04.2015 - 10:29:45 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.