6 bin İranlı turist Antalya’da rezil oldu

6 bin İranlı turist Antalya’da rezil oldu

Antalya’da düzenlenen Dreamland Summer Fest’a  katılmak için İran’dan gelen binlerce turistin mağdur olduğu belirtildi.


Dreamlandfest tarafından 16–22 Temmuz tarihlerinde Antalya’da organize edilen ‘Dreamland Summer Fest 2019’ için İran’dan gelen 6 bin turistin organizasyonun yetersizliği nedeniyle mağdur olduğu bildirildi. Kalacak yer ve yiyecek-içecek bulamayan İranlı turistlerin, valizleriyle tekrar dönüş yoluna koyulduğu kaydedildi.

Antalya’nın Konyaaltı ilçesindeki Büyük Çaltıcak Kamp ve Mesire Alanı’nda düzenlenen 7 günlük festivale 48 saatlik otobüs yolculuğuyla gelen İranlı turistler, internet üzerinden biletini aldıkları festivalin ücretlerini de aylar öncesinden ödedi. 

Edinilen bilgiye göre, kimi turistler festival alanına kurulan çadırların yetersiz olması nedeniyle sorun yaşarken, kimileri de çadırlarını bulamadı. Organize turla gelen turistlerle görevliler arasında tartışmalar yaşandı.

Festival için vaat edilen etkinliklerden hiçbirinin gerçekleşmediğini ve mağdur edildiklerini ileri süren turistlerin, tekrar valizlerini toplayarak otobüslerine döndüğü belirtildi.

Turistler, festival alanında su ve yemek olmadığını, sorunlarını dinleyecek tek bir yetkili bile bulamadıklarını belirterek dolandırıldıklarını ifade etti. İranlı turistlerin, festivale katılmak için sadece otobüs biletine 1.500’er lira ödediklerini söyledi. Alanın işletmecisi de, organizasyon şirketinin hem turistleri hem de kendilerini mağdur ettiğini söyleyerek, ödemelerinin yapılmadığını ileri sürdü.



Bu Haber 17.07.2019 - 20:08:41 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.