55 Alman satış acentesi Aska Otellerinde ağırlandı

55 Alman satış acentesi Aska Otellerinde ağırlandı

Almanya’da faaliyet gösteren satış acentesi sahipleri ve yetkilileri 29 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında ASKA Hotels - ATR Touristik ortak organizasyonuyla Aska otellerini görmek ve bölgeyi tanımak amacıyla Antalya'ya geldi.


Aska Otelleri önemli bir tanıtım etkinliğine imza attı. Dört tesisle faaliyet gösteren grup 55 Alman seyahat acentesini ağırlayarak hem kendi tesislerini hem Antalya'yı tanıttı.

ATR Touristik İş Geliştirme Müdürü Aykut Öger "Gezinin bir amacı alt acentemizle birlikte Türk kökenli bir tur operatörü olarak Aska Otellerini tüm acentelere yerinde göstererek, genel bilgilendirmenin yapılmasını diğer amacı ise Türk turizmine katkı sağlamaktı. Bu organizasyona ev sahipliği yapan Aska Otellerine ve bu organizasyon planlamasını birlikte yaptığımız, Aska Otelleri Almanya temsilcisi Şenay Hanıma katkıları dolayısıyla ayrıca teşekkür ediyoruz. Bu organizasyon ile hem Aska otellerinin hem de diğer tesislerin tanıtımına katkı sağladığımızı düşünüyoruz." dedi.

Aska Hotels Satış ve Pazarlama Direktörü Bünyamin Vural ise  "Almanya’daki Türk acente sahiplerini otelimizde her sene ağırlıyoruz. Türk kökenli bir tur operatörü ile bu organizasyonu tekrarlamak bizleri mutlu etti. ATR Touristik firmasına da iş birliğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Otelimize gelen acente sahipleri sadece Aska otellerine değil, diğer otellere de destek olmaya çalışacaklarını belirtmiştir." diye konuştu.

Aska Hotels Almanya Temsilcisi Şenay Yavşan da "Üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz bu organizasyon ile Aska Otellerinin Almanya acenteleri nezdinde bilinirliğini arttırdık. Organizasyonun bölge tesislerinin tanıtımına d katkısı oldu. Türk turizminin genel tanıtımına katkı sağlayacağını düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.



Bu Haber 10.11.2022 - 09:26:06 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.