5 yıldızlı otelin sahibi güvenlik güçleri hakkında suç duyurusunda bulundu

5 yıldızlı otelin sahibi güvenlik güçleri hakkında suç duyurusunda bulundu
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bulunan Greenpark'ın, özel harekat polisleri ve askerler tarafından aylardır karargah olarak kullanıldığı, otelin sahibinin ise konuyla ilgili olarak suç duyurusunda bulunduğu ifade ediliyor.


Cumhuriyet'te yer alan habere göre, karargah olarak kullanılan Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki 5 yıldızlı Greenpark oteline, tesisin sahibinin girmesine de izin verilmiyor. Haberde, sadece 3 personelin resepsiyona kadar girmesine izin verildiği iddia ediliyor.

Otelin içi ve dışı kum torbalarıyla çevrilirken, otelin sahibi avukatları aracılığıyla güvenlik güçleri hakkında suç duyurusunda bulundu. Otel sahiplerinin avukatı Fırat Öger, müvekkillerinin tesislerine giremedikleri ve mülkiyet haklarını kullanamadıkları gerekçesiyle güvenlik güçleri hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı. Öger ayrıca İçişleri Bakanlığı ve Diyarbakır Valiliği’ne de resmi başvuru yaptıklarını, ancak henüz bir sonuç alamadıklarını anlattı.

Öte taraftan A Haber TV kanalı, otele PKK'lıların yerleştiğini ve güvenlik güçlerinin de buna karşı operasyon yaptığını iddia etti.




Bu Haber 27.01.2016 - 12:24:29 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.