5. KÜBA RİTİMLERİ VE MOJITO GECESİ COŞTURDU


Ulusal ve uluslararası birçok organizasyona ev sahipliği yapan Elite World Otelleri’nin bu yıl beşincisini gerçekleştirdiği “Geleneksel Küba Ritimleri ve Mojito Gecesi”nde ünlü isimlerin muhteşem figürleri geceye damgasını vurdu. Turizm, iş, sanat ve magazin dünyasından 600’e yakın davetlinin katılımıyla gerçekleştirilen Geleneksel Küba Ritimleri ve Mojito Gecesi, bu yıl 28 Kasım Perşembe akşamı tüm katılımcıları coşturdu.

Taksim Talimhane sokakları "Küba Ritimleri ve Mojito Gecesi"nin melodileri ile çınlarken, ünlülerle doruğa ulaşan eğlencenin sokağa taştığı gecede, Elite World İstanbul Hotel’in önüne çekilen Küba plakalı Chevrolet pembe nostaljik otomobil, gecenin ilgi odaklarından biri oldu. Ünlüler bol bol fotoğraf çekilerek #mojitogecesi hashtag’iyle sosyal medyayı da canlandırdılar.

Tuğba Özay’ın çekimlerine önümüzdeki günlerde başlayacağı sinema filmi HAS SEKTÖR’ün aynı gün Elite World İstanbul Hotel’de yapılan basın toplantısının ardından, oyuncular filmin stresini Geleneksel Küba Ritimleri ve Mojito Gecesi’nde attılar.

 

Gecede kıvrak figürleri ve danslarıyla dikkat çeken Yalçın Dümer’in yanı sıra, Özlem Savaş Tuğba Özay Küba ritimlerine eşlik ettiler.

 

Ünlü geçidinin yaşandığı gecede HAS SEKTÖR filminin oyuncuları Tuğba Özay, Yalçın Dümer, Selahattin Taşdöğen, Özlem Savaş gibi ünlü isimler doyasıya eğlenirken, Doğa Bekleriz, Bora Gencer, Harun Kolçak gibi isimler de gecenin sürpriz isimleri oldu.

 

Ünlü isimlerin danslarıyla damga vurduğu gecede, ayrıca Ocak ayında Florya’da daha sonra Maltepe, Marmaris İçmeler ve St. Petersburg’da Elite World otel yatırımlarının müjdesi verildi.




Bu Haber 30.11.2013 - 15:48:05 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.