4 şehirde 5 yeni otel açacak

4 şehirde 5 yeni otel açacak
Özak GYO, İstanbul, İzmir, Antalya ve Aydın'da 5 yeni otel projesini daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. Firma İzmir ve İstanbul'daki projelerinin içine AVM ile rezidans da dahil edecek.


Antalya Belek'te Ela Resort markasıyla 2007'de turizm sektörüne adım atan Özak GYO, 5 yeni otel projesi daha geliştirdi. İkisi İstanbul'da olmak üzere İzmir, Didim ve Demre'de yapılacak olan otellerin her biri ortalama 300 yataklı olacak.

İKİ OTEL 2018'DE AÇILACAK

Ela Quality Resort Hotel Genel Müdürü Ali Tunç Batum, İstanbul ve İzmir'de AVM rezidans ve otel projelerini de bünyesinde barındıracak büyük montanlı karma bir karma proje planladıklarını söyledi. Bu iki oteli 2018'de açmayı planladıklarını aktaran Batum, "Henüz yatırım maliyeti belli değil. Projelendirme tamamlandıktan sonra netleşecek" diye konuştu. Her iki ildeki oteller için uluslararası markalarla görüştüklerini belirten Batum, Didim ve Demre'deki otelleri ise Ela markasıyla işleteceklerini ifade etti.

'YÜZDE 15 KAYIP YAŞADIK'

2015 yılını da değerlendiren Batum, Rusya ve BDT ülkelerindeki krizin de etkisiyle yoğun sezonda bir önceki yıla oranla yüzde 15 kayıp yaşadıklarını ifade etti. 2015 yaz sezonu doluluk ortalamasının yüzde 80 olduğunu belirten Batum, 2016'da bu pazarlarda toparlanma olacağını öngördüklerini belirtti. 2013'te Rusya'dan gelen turist oranları yakalanamasa da en fazla yüzde 5'lik bir kayıp olacağını vurgulayan Batum, 2016'da özellikle yerli turistin kontenjanlarını artıracaklarını söyledi. İç pazarın her yıl ortalama yüzde 30 büyüdüğüne dikkat çeken Batum, ayrıca Ortadoğu ve Afrika'daki pazarlama faaliyetlerini artırdıklarını, bunun da pazarın büyümesine önemli katkıları olacağını kaydetti.

EXPO 2016 ANTALYA İÇİN BİR ŞANS

Kasımda Antalya'da gerçekleşecek G20 zirvesinin de önemli fırsat olduğuna değinen Batum, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Misafir edeceğimiz heyetler için en ince ayrıntısına kadar çalışıyoruz. Antalya için ölçülemeyecek kadar önemli bir tanıtım olacak. Türkiye'nin hizmet sektöründeki yatırımlarını yerinde görecekler. Ardından Botanik Expo 2016 var. Bu projeler Antalya için büyük bir şans."

OTEL ODASINDAN ÇOCUĞUNU TAKİP ET

Ali Tunç Batum, Ela Quality Resort'un bölgesinde aile konseptinde lider ve öncü otel olarak kabul edildiğini söyledi. Batum şunları söyledi:

"Everland Q çocuk kulübünde her yaştan çocuk grubuna çok özel hizmetler veriyoruz. Hem çocuğun, hem anne babanın rahat, güvenli ve kaliteli bir tatil geçirmesini sağlıyoruz. Çocukların kaybolmaması için her katımız farklı renkte. Çocuk konseptimizin sembolü ayı Teddy o kadar sevildi ki çocuklar bu sevimli oyuncağı alabilmek için ailesiyle yeniden otelimize geliyor. Çocuklar Teddy'nin pati izlerini takip ederek Everland Q'ya ulaşabiliyor. Odanızdan kapalı devre TV sistemiyle Everland Q'da çocuğunuzun ne yaptığını takip edebiliyorsunuz." (Sabah)


Bu Haber 26.10.2015 - 08:40:28 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • MGencer 26.10.2015 - 06:24

    Didim ve Demre"deki arazileri Gördüm. Özellikle Demre"deki plaj ve çevre harika. İncecik kum, diz boyunda deniz ve orman mükemmel.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.