‘31 Mart’ı atlatın, bu istedikleriniz kolay!’

‘31 Mart’ı atlatın, bu istedikleriniz kolay!’
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, turizm bölgelerine seçim ziyaretlerini sürdürüyor. Ersoy’un bu kapsamdaki yeni durağı Muğla oldu.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, turizm bölgelerine seçim ziyaretleri düzenliyor. Gittiği turizm şehirlerinde ve beldelerinde Ak Parti’nin belediye başkan adaylarıyla turizmcileri bir araya getiren Ersoy, yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi vererek çeşitli vaatlerde bulunuyor.

''YÖNETİMİ KÜSTÜRECEK HİÇBİR ŞEY YAPMAMAMIZ LAZIM''

Geçtiğimiz günlerde yaptığı Antalya ziyaretinde Menderes Türel’i ve turizmcileri yanına alarak toplantı düzenleyen ve burada, ‘’Burada rüzgarınızı kesecek, moralinizi bozacak, yönetimi küstürecek hiçbir şey yapmamamız lazım. Biz devlete olan inancımızı, 31 Mart’ta da kanıtlayıp, bu verilen desteğin takdir edildiğini göstermemiz lazım.’’ diyen Ersoy, Muğla’daki toplantıda da benzer ifadeler kullandı.

''31 MART'I HAYIRLISIYLA ATLTIN''

Bölgedeki turizmcilerden gelen soruları ve önerileri dinleyen Ersoy, ‘’Bu istedikleriniz bizim rahatlıkla yapabileceğimiz işler. Sık sık ziyaretinize geleceğim. Önemli olan siz 31 Mart'ı hayırlısıyla atlatın. Bu istedikleriniz kolay." ifadelerini kullandı.

''EN AZ DÖRT TANE GOLF SAHASI OLMALI''

Ortaca’da konuşma yapan Mehmet Nuri Ersoy, amaçlarının turizmi 12 aya yaymak olduğunu söyledi. Bölgedeki golf ve spor sahası yatırımlarını desteklerini belirten Ersoy, Dalaman’da şu anda bir tane golf tesisi olduğunu ancak bunun yeterli olmadığını ifade etti. Ersoy, ‘’Bir destinasyona golf sahası yapmak istiyorsanız en az dört tane mümkünse daha fazla golf alanı geliştirmeniz gerekiyor. Ancak o zaman havalimanında golf ile ilgili hava trafiği oluşuyor.’’ dedi.

''BEN DE METRO İSTERSİNİZ DİYE KORKUYORDUM''

İztuzu Plajı’nın belediyeye devredilmesi önerisine sıcak baktığını belirten Ersoy, tekne çekek yerlerindeki sorunun çözümünün gölün kurtarılması açısından da önemli olduğuna işaret etti. Ersoy, ‘’Bu zaten turizm açısından desteklememiz gereken proje. Benim içim rahatladı metro istersiniz diye korkuyordum. Bu istedikleriniz bizim rahatlıkla yapabileceğimiz işler. Sık sık ziyaretinize geleceğim. Önemli olan siz 31 Mart'ı hayırlısıyla atlatın. Bu istedikleriniz kolay."



Bu Haber 28.03.2019 - 09:33:46 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.