2018 bitmeden Türkiye'de 2 otel daha açacak

2018 bitmeden Türkiye'de 2 otel daha açacak

1-2 Ekim tarihleri arasında merkez ofisinden üst düzey yöneticilerin katılı ile İstanbul'da bir forum düzenleyen Intercontinental Hotels Group (İHG) 2018 bitmeden Türkiye'de iki yen otel açacaklarını açıkladı. Foruma, Türkiye’deki tüm IHG otellerinin Genel Müdürleri ile operasyon ve satıştan sorumlu üst düzey yöneticileri de katıldı.


Bünyesinde bulunan 13 otel markasıyla 100’e yakın ülkede 5 binden fazla oteli yöneten IHG, Türkiye'de otel yatırımlarına devem edeceklerini, hatta 2018 yılı bitmeden 2 otel açacaklarını açıkladı.

Türkiye turizmi, otelcilik sektöründeki performans, misafir memnuniyetleri, Türkiye’deki iş hacmini artırmak için yapılabilecek aktiviteler ve alınabilecek aksiyonlar hakkında bilgilerin verildiği, operasyonel engellerin ve fırsatların masaya yatırıldığı ticari forumda, Türkiye’deki IHG otellerinin genel müdürleri ile operasyon ve satıştan sorumlu üst düzey yöneticiler Türkiye'deki iç piyasa koşulları hakkında bilgiler paylaştı. Türkiye'deki yöneticilerin ülke turizminin gerçekleri ile ilgili paylaştığı bilgilerin önümüzdeki dönem planlamalarına katkı sağlayacağı kaydedildi.

Son zamanlarda sıkıntılı bir süreçten geçilmesine rağmen, Türkiye’de turizm sektörünün oldukça güçlü kaldığını gözlemlediklerini belirten yetkililer, önümüzdeki dönemde daha kapsamlı iş geliştirme, tanıtım ve pazarlama yapılarak daha fazla kazancın sağlanacağı aktivitelerin yapılmasına ilişkin destek açıkladı.

Türkiye’deki yatırımlarının devam edeceğini ve farklı segmentlerde yeni lokasyonlarda otel açmayı planladıklarını kaydeden IHG yetkilileri, hatta 2018 sona ermeden 2 tane IHG markalı otelin açılışını yapacaklarını açıkladı.







Bu Haber 05.10.2018 - 12:01:22 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • mustafa 05.10.2018 - 01:00

    "IHG, Türkiye'de otel yatırımlarına devem edeceklerini, hatta 2018 yılı bitmeden 2 otel açacaklarını açıkladı." Acaba daha önce hangi "yatırımları" yapmışlar ki, devam edeceklermiş?

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.