20 milyon liralık icra takibi iddiasıyla ilgili IATI’den açıklama

20 milyon liralık icra takibi iddiasıyla ilgili IATI’den açıklama
IATI, şirketle ilgili çıkan ‘20 milyon liralık icra takibi’ haberiyle ilgili açıklama yaptı.

IATI ve şirketin sahibi Levent Aydın hakkında başlatılan icra takiplerinin 20 milyon liraya ulaştığı haberle ilgili IATI’den açıklama geldi. Haberlerin gerçeği yansıtmadığı, IATI’nin söz konusu bankalara borcu olduğuna ilişkin ‘kesinleşmiş’ bir karar bulunmadığı belirtilen Av. Ali Çivi imzasıyla yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

‘’21.11.2019 tarihinde turizmguncel.com isimli internet sitesinde ’IATI’ye 20 milyon liralık icra takibi iddiası’ başlıklı yazı içeriğinde, hatalı bilgilendirmeler nedeniyle kamuoyunun doğru bilgilendirilmesini sağlamak amacıyla müvekkilimiz Levent Aydın ve hissedarı olduğu şirketler adına aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

Söz konusu haberin başlığında ve içeriğinde müvekkilimiz aleyhine yer verilen ifadeler asılsız olup kamuoyunu yanıltma amacı taşımaktadır. Müvekkilimizin haberde adı geçen Aktifbank’a ya da Akbank’a karşı borcu olduğunu gösteren kesinleşmiş herhangi bir karar bulunmamaktadır.

Ayrıca haberde belirtildiğinin aksine, Tez Tour’un iflas erteleme talebi Sayın Levent Aydın’ın hisselerini devretmesinden sonra gerçekleşmiş olup kendisinin Tez Tour firması ile herhangi bir bağı bulunmamaktadır. Müvekkilimizin hissedarı bulunduğu şirketler faaliyetlerine hiçbir aksaklık olmadan devam etmektedir.’’



Bu Haber 22.11.2019 - 11:28:43 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.