120 milyon liralık bungalov dolandırıcılığı vurgunu
Bungalov dolandırıcılığıyla onlarca kişiyi 120 milyon TL dolandıran 30 şüpheli gözaltına alındı.

Kocaeli'de 38 kişi, Sapanca'daki bir bungalov için internet ve sosyal medya üzerinden rezervasyon yapıp önden ödeme gerçekleştirdi. Ancak daha sonra bağlantıya geçtikleri kişilere ulaşamayınca, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Siber Suçlarla Mücadele ekipleri şüphelileri tespit etmek için çalışma başlattı.
Yapılan incelemelerde, şüphelilerin tatil yapmak isteyenleri, sahte internet sitesi ve sosyal medya ilanlarıyla yaklaşık 120 milyon TL dolandırdığı ortaya çıktı. Rezervasyon için alınan kapora ve sigorta ücretlerinin ardından mağdurların iletişim kurmak istedikleri numaralara ulaşamadıkları belirlendi.
Operasyonlarda, şüphelilerin U.A., A.M. ve M.E. tarafından yönetildiği tespit edilen 30 kişiyi İstanbul, Ankara, Nevşehir, Adana, Mersin’de düzenlenen eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3 kişinin halen firari olduğu öğrenildi.
İlgili Haberler

Fenerbahçe'den Muğla'da 2 otel ve 1907 konutluk dev proje
Fenerbahçe, Muğla'da bulunan 586 bin metrekarelik alanda 2 otel, 1907 konut ve 500 yat kapasiteli marinadan oluşacak olan "Cove 1907" projesi için çalışmalara başladı.

L'Union Han'ın satış direktörlüğü görevine Meltem Sert Coşkun atandı
IHG Hotels & Resorts'a ait olan Vignette Colection markasının İstanbul'daki ilk tesisi olan L'Union Han'ın satış direktörlüğü pozisyonuna Meltem Sert Coşkun getirildi.

Müze ve örenyerlerinde hem ziyaretçi hem de gelir rekoru! Bakan Ersoy paylaştı
2025'te müze ve örenyerlerini 34 milyon 836 bin kişi ziyaret ederken, bu ziyaretlerden 7 milyar 306 milyon TL gelir elde edildi.



%20(2).gif)

