100 milyon dolar yatırımla iki yılda iki otel açacak
Niziplioğlu Holding'in 2 yıl içinde İstanbul-Mecidiyeköy ve Kapadokya’da birer tane otel açacağı belirtildi.

Niziplioğlu Holding'in İstanbul-Mecidiyeköy ve Kapadokya'da yeni otel açacağı belirtildi. Şirket tarafından yapılan açıklamada, iki otel için 100 milyon dolar yatırım yapılacağı belirtildi. Açıklamda ayrıca, şirketin Efes ve Pamukkale'ye de otel yapmayı planladığı belirtildi.
Ömer Niziplioğlu, “Toplam 100 milyon dolar yatırımla Mecidiyeköy’deki oteli 2019 Haziran'da, Kapadokya’daki oteli ise 2020 yılında faaliyete geçireceğiz” diyor. Şirketin şu anda 350 olan yatak kapasitesi bu iki otelin faaliyete geçmesiyle bine ulaşacak.'' dedi.
İlgili Haberler

Dünya Ekonomik Forumu turizmde en iyi ilk 10 ülkeyi açıkladı: Listeye Avrupa damgası
Dünya Ekonomik Forumu (WEF) 2026 yılına ait Seyahat ve Turizm Kalkınma Endeksi'ni yayımlarken; listenin ilk 10 sırasında Türkiye yer almadı.

easyJet'ten Türkiye seferlerine Şampiyonlar Ligi ayarı: Ek uçuşlar konuldu
İngiltere merkezli düşük maliyetli hava yolu firması easyJet, Türkiye’de oynanacak olan Fenerbahçe-Liverpool ve Galatasaray-Aston Villa Şampiyonlar Ligi maçları için ek seferler koyma kararı aldı.

İstanbul'daki oteller bölgesinde 2,9 km'lik yol araç trafiğine kapatılıyor
İstanbul'un Tarihi Yarımada sınırları içerisinde kalan ve oteller bölgesi olarak da bilinen Cankurtaran'daki 2,9 kilometrelik yol; 1 Ekim 2026 Perşembe gününden itibaren araç trafiğine kapatılarak sadece yayaların kullanımına açılacak.



%20(2).gif)

