1 aylık Antalya tatili mi yoksa İngiltere’de ev kiraları mı daha ucuz?

1 aylık Antalya tatili mi yoksa İngiltere’de ev kiraları mı daha ucuz?

Bir gencin İngiltere’deki kira fiyatlarıyla bir aylık Antalya tatilini kıyasladığı video sosyal medyada gündem oldu.


24 yaşındaki İngiliz vatandaşı Josh Kerr, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda bir aylığına Antalya’da beş yıldızlı bir otele taşındığını ve bunun İngiltere’deki yaşamından daha ucuz olduğunu söyledi.

Daily Mail’de yer alan habere göre Kerr, Manchester’daki dairesine kirası ve faturalarıyla birlikte aylık 950 sterlin (yaklaşık 37 bin lira)  ödediğini, 28 günlük Antalya’daki beş yıldızlı bir otelde konaklamaya ise gidiş-dönüş uçak bileti dahil 944 sterlin (36 bin 693 lira) ödediğini açıkladı.

Video sosyal medyada gündem olurken Kerr, “Komik değilim ama kiram, faturalarım ve belediye vergisi için 950 sterlin ödüyorum. Burada kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemekleri, içecekler ve atıştırmalıklar var. İngiltere’de ne yapıyoruz? Bunu gerçekten yaptığıma inanamıyorum. Oturup yurt dışına her şey dahil programla gitmenin evde yaşamaktan daha ucuz olup olmayacağını merak ediyordum ve öyle olduğu ortaya çıktı” dedi.

Manchester’ı şu ana kadar oteldeki yaşamla karşılaştıran Josh şunları ekledi: “Burada herkes çok daha mutlu. Sanırım herkesin tatilde olması yüzünden.”



Bu Haber 20.02.2024 - 12:05:14 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • MD 21.02.2024 - 10:56

    seçimden sonra iki ay kalırsın:)

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.