Sheraton İstanbul Ataköy’e yeni Yiyecek&İçecek Direktörü

 Sheraton İstanbul Ataköy’e yeni Yiyecek&İçecek Direktörü
Sheraton İstanbul Ataköy’de önemli bir atama gerçekleşti; Yiyecek&İçecek Direktörlüğü görevine otelcilik sektörünün deneyimli isimlerinden Atilla Ozan getirildi.

 
Akdeniz Üniversitesi Otel Yöneticiliği mezunu olan Atilla Ozan, İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünde yüksek lisansını yaptı aynı zamanda yine İstanbul Üniversitesi’nde Öğretim Görevlisi olarak Turizm İşletmeciliği 2. Sınıf öğrencilerine Yiyecek&İçecek Servisi ve Yönetimi dersi verdi.

Çalışma hayatına 1996 senesinde üniversite döneminde yapılan stajlar ile başlayan Atilla Ozan kariyerine Amerika’da mutfak sıcak şefi olarak devam etti, 2 senelik bir çalışma ve eğitim döneminden sonra Yiyecek Müdürü sertifikası alarak Türkiye’ye döndü. The Marmara İstanbul’ da Yiyecek&İçecek bölümünde Management Trainee alan Atilla Ozan, The Ritz Carlton Istanbul’da Yiyecek& İçecek ve Satış Departmanlarında farklı görevlerde bulunduktan sonra, 4 sene kendi restorantlarını işletti. 4 senenin ardından tekrar otelciliğe dönen ve Limak Hotels&Resorts bünyesinde 2 sene Yiyecek&İçecek Müdürlüğü yapan Ozan son olarak Titanic Business Hotel Europe’un Yiyecek&İçecek Müdürlüğü görevinde bulundu.   
 


Bu Haber 25.04.2013 - 10:52:48 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.