Sheraton İstanbul Ataköy’e TripAdvisor.com’dan 2012 Mükemmellik Ödülü

 Sheraton İstanbul Ataköy’e  TripAdvisor.com’dan 2012 Mükemmellik Ödülü
Sheraton İstanbul Ataköy, dünyanın dört bir yanından misafirlerin değerlendirmesi ile önde gelen global turizm sitesi TripAdvisor.com tarafından “Certificate of Excellence – Mükemmeliyet Ödülü”ne layık görüldü.


 
“Starwood” güvencesi ile iş gezilerinin yanı sıra tatil konaklamalarına da ev sahipliği yapan Sheraton İstanbul Ataköy, dünyanın en büyük seyahat sitesi TripAdvisor.com tarafından “Certificate of Excellence – Mükemmeliyet Ödülü” ile ödüllendirildi. Eşsiz Marmara Denizi manzarası ve sahip olduğu geniş yeşil alanlarıyla Sheraton İstanbul Ataköy, farklı ülkelerden ağırladığı misafirlerinin yorumları sayesinde  Mükemmeliyet Ödülü’nü almaya hak kazandı. 
 
TripAdvisor tarafından layık görülen “Certificate of Excellence – Mükemmeliyet Ödülü” ile ilgili olarak Sheraton İstanbul Ataköy Genel Müdürü Mehmet Çulha; “Misafirlerimizin yorumları doğrultusunda aldığımız bu ödül, sunduğumuz hizmetlerin ve konforun bir yansıması. Dünyaca ünlü turizm sitesi TripAdvisor tarafından böylesi bir ödül almak bizler için onur verici. Müşterilerimize kusursuz otelcilik, kalite ve konforu en üst düzeyde sunmamızı sağlayan müşteri memnuniyeti ilkesi ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 
40 bin metrekarelik yeşil alan üzerine kurulu Sheraton İstanbul Ataköy, tamamı deniz manzaralı 24 suit ve özel olarak tasarlanmış 32 club oda olmak üzere toplam 285 odasıyla misafirlerini ağırlıyor. Otel, Club Lounge misafirlerine seçkin bir ortamda daha rahat zaman geçirebilmeleri için ayrıcalıklı hizmetler sunuyor. Sheraton İstanbul Ataköy, sahip olduğu 9 toplantı odası ve 2 ayrı balo salonu ile aynı anda 1500 kişilik gruplara hizmet verebiliyor. Konuklarına resort konforu yaşatan Otel, deniz manzarası eşliğinde Türk ve dünya mutfaklarından seçme lezzetleri sunulduğu kapalı ve açık mekanlarında misafirlerini ağırlıyor. Bünyesinde yer alan Positive SPA, fitness center, açık ve kapalı yüzme havuzları ile business otelciliğine farklılık getiren Otel, İstanbul’un kalbinde resort konforu yaşatıyor. 
 


Bu Haber 19.07.2012 - 17:37:00 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.