Dedeman Grubu 2023 yılında 42 otele ulaşacak

 Dedeman Grubu 2023 yılında 42 otele ulaşacak
Dedeman Grubu, İstanbul’da düzenlediği basın toplantısında şirketin hedeflerini ve yeni projelerini açıkladı.

 
Eda Özsoy – Turizm Güncel
 
Toplantıda Murat Dedeman açılış konuşmasını yaptı. Dedeman, şirketteki aile ortaklığının bittiğini ve Nazire Dedeman’ın madencilik dışında gruptan ayrıldığını açıkladı. Dedeman, yeni yapılanmayla birlikte daha güçlü bir firma olacaklarını ifade etti. Ünlü işadamı, daha sonra sözü Dedeman Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rıfat Dedeman’a bıraktı. Rıfat Dedeman, şunları söyledi:
 
"Dedeman’da herkesin bir anısı vardır söylemiyle misafir memnuniyetini her zaman yüksek tutmayı amaçladık., İş ortaklarımızla birlikte güçlü bir marka olmayı başardık. Dedeman Grubu olarak Dedeman ve Dedeman Park markalarımız var. Grup olarak 15 otelimiz, 3 bin oda ile hizmet veriyoruz. 1 milyon misafir ağırlıyoruz."

 
YENİ OTEL PROJELERİ
 
2014 yılı bizim için yeni bir dönemin başlangıcı olacak. Yeni dönemde zincire katacağımız otellerle daha geniş cografyada faaliyet göstereceğiz. 2014 yılında İstanbul’da Dedeman Bostancı, Dedeman Park Bostancı, Kazakistan ve Moskova’da da otellerimiz açılacak. 2015 yılında ise Büyükdere Caddesi üzerinde inşaata başladığımız Dedeman Park Levent hizmete girecek.
 
2023 YILINDA 42 OTEL
 
Dedeman Grubu bünyesinde 2023 yılında 42 otel ile hizmet vermeyi planlıyoruz. Bunların yüzde 30’u yurtdışında olacak. Önümüzdeki 10 yılda 6 milyona yakın misafir ağırlayıp, 4 bin kişiye istihdam sağlamayı planlıyoruz. Mevcut ciromuzu ise 5 katına çıkaracağız. 2023’te marka değerimizi 1 milyar dolara ulaştırmayı hedefliyoruz.”
 
Murat Dedeman yeni dönemin herkes için hayırlı olmasını diledi. Dedeman, “Grup olarak direkt yatırımcı olmayı istemiyoruz. Yapılmış olan yatırımların işletmesini yönetmek istiyoruz” dedi. Murat Dedeman, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Taşkent ve Erbil’de iki tesisimiz var. Önümüzdeki yıl açılacak Kazakistan ve Rusya’daki otellerimiz var. Hedeflerimiz arasında bize yakın ülkeler ilgi alanımız. Balkanlar, Ortadoğu, Kuzey Afrika, Türki Cumhuriyetleri bizim ilgi alanımız.”


Bu Haber 17.12.2013 - 11:17:30 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • fenerli 18.12.2013 - 02:46

    inşallah en kısa sürede çok büyük başarılara imza atacaksınız.2023demeyelim sevimsiz bir partiyi hatırlatıyor artık lütfen keni otellerimizi açalım (fakat mülkiyeti DEDEMANa ait olmalı)

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.