Çetin Osman Budak: Youtube yasağı kabul edilemez

 Çetin Osman Budak: Youtube yasağı kabul edilemez
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, Youtube yasağının turizm sektörünü son derece kötü etkilediğini söyledi.

 
ATSO'nun mayıs ayı olağan meclis toplantısında konuşan Budak, tatil yapanların yaklaşık 3'te 2'sinin sosyal medya kanalıyla tatillerine karar verdiğini anımsattı. Budak, Youtube yasağının kendilerini son derece kötü etkilediğini belirtti ve "Bu hem imaj hem de iletişim aracı, Youtube yasağı kabul edilemez" dedi. 
 
Antalya'da şehre inen turistlerin bazı esnaf ve dilenciler tarafından taciz edildiğini öne süren Budak, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"(Şehir merkezine turist neden gelmiyor) diyoruz. Ayakkabı boyacıları, dilenciler, seyyar satıcılar, dürüst esnafı ayırıyorum ama bazı esnaf var ki onlar da ayrıca taciz unsuru. Bu, Antalya'nın en büyük sıkıntısı. Bunlar bizim üyemiz ise biz disiplin kurulunda gerekeni yaparız. Esnaf odası üyesi ise orası da bunu yapmalı. Kabahatler Kanunu'nda turisti rahatsız edene verilecek ceza 69 lira. 69 lirayı öde, git yine taciz et. Kabahatler Kanunu'nun bu konuda mutlaka değiştirilmesi ağır cezaların getirilmesi gerekiyor. Başka tedbirlerin de tartışılması gerekiyor"
 


Bu Haber 27.05.2014 - 15:10:52 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.