Alman Welness Vakfı, Denizli’deki termal kaynakları tanıtacak

 Alman Welness Vakfı, Denizli’deki termal kaynakları tanıtacak
Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz, kenti termal sağlık turizminde dünyaya açacak projeyi Turizm Güncel’e anlattı.


Eda Özsoy - TurizmGüncel
 
Alman Medikal Wellness Vakfı yöneticilerinin geçtiğimiz günlerde Denizli’yi ziyaret ettiklerini belirten Korkmaz, şu bilgileri verdi:  

ALMAN WELLNES VAKFI BÖLGEDE İNCELEMEDE BULUNDU
 
“Merkezi Almanya’ da olan Medikal Wellnes Vakfı 2005 yılında kurulmuştur. Termal Sağlık sektöründe kalite, akreditasyon, tanıtım, pazarlama ve sağlık donanımlarının oluşturulması konularında danışmanlık hizmeti sunan ve özellikle Almanya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Bulgaristan, İspanya’ da mevcut termal ve tıbbi hizmet veren oteller ve bu tür otellere müşteri sağlayan seyahat acentalarının üye olduğu Alman Medikal Wellness Vakfı Başkanı Lutz Lungwitz, bölgenin SPA, Wellness ve termal yeterliliği üzerine incelemelerde bulundu. 

 
Önümüzdeki günlerde Denizli’de yaptıkları gezi neticesinde bir yol haritası belirleyecekler. Önümüzdeki sene Berlin fuarında bölgemizdeki Karahayıt ve Pamukkale’yi termal kent sloganıyla tanıtım ve pazarlamasını yapacaklar. Denizli olarak ilk olacağız.”
 
DENİZLİ, TURLARIN BAŞLANGIÇ NOKTASI OLACAKTIR
 
Denizli Çardak Havalimanı’nın uluslararası bir havalimanı olduğunu da anımsatan Korkmaz, 23 Mayıs’ta Almanya’nın Münih kentinden ilk kez direct uçuşlara başlandığını anımsattı. Denizli’nin tur başlangıç rotası olması bakımından önemli olduğunu anlatan Korkmaz, “Şu anda bölgeye gelen turistler, tur operatörü vasıtasıyla geliyor. Charter uçaklarının inmesinde bir sıkıntı yok. Denizli tur başlangıç noktası, önümüzdeki yıllarda olacak. Biz artık Denizli’den komşu turizm bölgelerine turistleri göndereceğiz.”

Denizli ile ilgili daha ayrıntılı bilgi için Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü' müzün pamukkale.gov.tr adlı sitesine başvurabilirsiniz. 

YARIN: "PAMUKKALE'YE TURİST GELİYOR İŞİN HAMALLIĞI BİZE KALIYOR"  

 



Bu Haber 28.05.2012 - 20:52:22 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Muhammet ÖZTÜRK. 02.06.2012 - 10:51

    Sayın Vali ABDÜLKADİR DEMİR beyin Denizli de göreve başlamasıyla turizmde bir hareketlenme ve hızlanma olduğu göze çarpıyor.Başta Vali beyi ve İl turizm Müdürü olmak üzere tüm ekibini kutluyor başarılarının devamını diliyoruz. DENİZLİ Lİ TURİZMCİ...

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.