4 Element The Marmara Antalya’da Eğlence İçin Bir Araya Geliyor


 

Toprak, hava, su ve ateş; Latince adları ile terra, aer, aqua ve ignis. Eski çağlarda dünyanın oluşumunu temsil eden bu dört element bugün, The Marmara Antalya’nın tatil ve macera anlayışına ilham veriyor. Toprak, Hava, Su ve Ateş Paketleri The Marmara Antalya misafirlerine benzersiz bir tatil deneyimi vaat ediyor.

 

Dört mevsim en çok tercih edilen oteller arasında bulunan ve tasarımıyla büyüleyen oteller listesinde dünyadaki ilk 10 otelden biri olarak yer alan The Marmara Antalya, “4 element paketi”yle tatil anlayışında fark yaratıyor. Pakette toprak, hava, su ve ateş olmak üzere dört element ismi ile tanımlanan paketler, eksiksiz bir tatil deneyimi vaat ediyor.

 

Revolving Loft bölümünün kendi ekseni etrafında 360° dönebilme özelliğiyle dünyanın ilk ve tek dönen oteli unvanını elinde bulunduran The Marmara Antalya Su, Ateş, Hava ve Toprak paketi olmak üzere dört farklı seçenekte çeşitli aktiviteleri bir arada sunuyor.

 

Su Paketi, Troy Aqua&Dolphinarium’un benzersiz kaydırakları, havuzları ve nehirleri ile katılımcıları su dünyası ile yeniden tanıştırıyor. 25 bin m² alana sahip Kızılcam ve fıstık ormanları içerisinde Belek bölgesinin tüm doğal güzelliklerini barındıran Troy Aqua&Dolphinarium’da kayıp şehirler, efsaneler, gizemli mağaralar ve kulelerde mitolojinin en büyük maceralar var.

 

Hız tutkunlarına özel rafting turu, “Creeks”, “Turn around”, “Double Impact”, “Crying  Walls”, “Halfmoon”, “Three Steps” gibi rapidleri de içeren 7 km’lik ilk parkur içeriyor. Köprülü Kanyon Milli Parkı içindeki Base Camp’a kadar devam eden turda katılımcılar için özel olarak tasarlanmış oyunlar, yüzme ve animasyonlar yer alıyor. Turda Body- Rafting ve nehir kenarında günün tüm yorgunluğunu alacak açık büfe yemek servisi de var.

 

Her sabah Kemer’den başlayan yat turundaki Phaselis Koyu hem göze hem ruha hitap ediyor. Bu bölgede bulunan ve aynı ismi taşıyan Phaselis Antik Kent gezisiyle Kleopatra Koyu gezisi yat turunu tercih eden misafirler için hazırlanan rotalar arasında yer alıyor.

 

3 gece kahvaltı dahil konaklama ve Cable Skiing aktivitesi de su paketinin cazip etkinliklerinden biri. Cable Park - Körpüçay’dan tatlı su ile dolan wakeboard, su kayağı, mono-trick-jump ski, kneeboard, disc sporlarının yapılabildiği üç gölü ile bir çekim merkezi oluşturuyor.

 

Ateş Paketi, özel QUAD ATV safari turu ile aksiyon ve heyecan tutkunlarını çağırıyor. Irmak ve dere geçişleri, motorla iniş ve tırmanışlar benzersiz bir deneyim sunuyor. Turda yüzme molası ve fotoğraf molaları, köy evi ziyaretleri de var. Ateş Paketi’nde sunulan Aspendos Gladiator Arena’da düzenlenen otantik gladyatör gösterileri, danslar, tiyatro skeçleri ve konserler, Antik Roma Gecesi etkinliklerinde izleyicilerini bekliyor. Çıralı- Yanartaş -Ulupınar turu özellikle Yunan mitolojisine meraklılarına sesleniyor. Turda Yanartaş ve Çıralı’ya gidiliyor.

 

Hava Paketi’nin en ilgi çekici etkinliklerindin biri Kapadokya turu. Bu turda Peri Bacaları, vadi ve kanyonlarıyla Kapadokya’nın heybeti gözlemlenebiliyor.

 

Üç gece kahvaltı dahil konaklama ve Olympos Teleferik Turu’nda dünyanın en güzel milli parklarından birinde yer alan Olympos Teleferik ile zirveye yapılacak ziyaret, misafirlere unutulmaz anlar yaşatmak için tasarlanmış diğer bir aktivite.

 

Olympos yamaç paraşütü etkinliğinde tandem uçuşları için dünyadaki en uygun yüksek nokta olan Olympos, yamaç paraşütü deneyimi yaşamak isteyenleri ağırlıyor. Fiziksel engelli misafirlerin de katılabildiği uçuşlar toplam 30 dk sürüyor.

 

Toprak Paketi kapsamında ise Anadolu'nun en düzenli Roma dönemi kentlerinden biri olan Perge, Antalya- Alanya karayolu üzerinde bulunan ve sadece Anadolu'nun değil tüm Akdeniz dünyasının en iyi korunagelmiş Roma Dönemi tiyatrosuna sahip olmasıyla ünlü Aspendos ziyaretçilerini bekliyor.

 

Phasalis – Olympos turu, antik dönemin ihtişamlı büyüsüne kapılan ve bu dönemi yerinde deneyimlemekten hoşlanan ziyaretçiler için hazırlandı. Helenistik dönemin çokgen örgülü duvarıyla Roma ve Bizans onarımlarını işaret eden bölümler, nehir ağzına yakın bir yerde küçük ve dik akropolde geç dönemlerden kalan yapı kalıntıları, Helenistik temelli ve Roma onarımlı küçük tiyatro benzeri mekanlar, Olympos'un doğusunda, sahilden 300 metre ilerde caretta caretta'ların yumurta bıraktığı muhteşem kumsal ve pek çok bitkinin yaşadığı sahil kumulları ile ünlü Çıralı yerleşimi tur kapsamında gezilip görülebiliyor.

 

Antalya - Kaleiçi Turu’nda Üç Kapılar, Yivli Minare ve Cumhuriyet Meydanı gibi mekanlar gezilebiliyor.

 

Maceraperestler için “ADVENTURE PAKETİ” kapsamında, maceranın ön planda olduğu, onlarca çeşit oyun ve etaptan oluşan, adrenalin ve eğlence aktivitesi “Fun Climbing”, küçük mağaralardan geçilerek ilerlenen, en zevkli outdoor aktivitelerinden biri olan “Canyoning”, Antalya – Manavgat yolu üzerindeki bir dağın eteğine kurulu olan CABLE PARK’ta üç adet insan yapımı gölden oluşan bölgede yer alan ve su kayağına ilgi duyanlar için ideal bir seçenek olan “Cable Ski” gibi etkinlikler yer alıyor.  

         


Bu Haber 14.05.2013 - 11:38:23 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.