WhatsApp'la ilgili yeni gelişme
Rekabet Kurumu, WhatsApp tarafından veri paylaşımını içeren güncellemenin, onaylayan kullanıcılar dahil olmak üzere, Türkiye’deki hiçbir kullanıcı açısından yürürlüğe girmeyeceği konusunda bildirim yapıldığını duyurdu.

Rekabet Kurulu, WhatsApp güncellenmesinin Türkiye'de uygulanmayacağını bildirdi.
Kurumdan yapılan açıklamada Rekabet Kurumu tarafından alınan tedbir kararı ve yapılan incelemeler sonrasında WhatsApp tarafından veri paylaşımını içeren söz konusu güncellemenin, onaylayan kullanıcılar dâhil olmak üzere, Türkiye’deki hiçbir kullanıcı açısından yürürlüğe girmeyeceği konusunda kuruma bildirim yapıldığı duyuruldu.
WhatsApp'in veri paylaşımını içeren kullanım koşullarının ve gizlilik ilkesinin güncellenmesi ve bunların kullanıcıları tarafından onaylanmasını istemesi sonrasında 11 Ocak 2021 tarihinde Rekabet Kurumu tarafından söz konusu güncellemeye ilişkin geçici tedbir kararı alınmıştı.
Bunu takip eden dönemde WhatsApp tarafından planlanan güncelleme, küresel çapta 15 Mayıs 2021 tarihine kadar ertelenmişti.
İlgili Haberler

Turistler en çok hangi ülkelere gitti! BM listeyi açıkladı: Türkiye kaçıncı sırada?
Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü, Avrupa'nın turizmde en çok tercih edilen kıta olduğunu açıklarken; ilk 10 ülke sıralamasını da yayınladı.

Bakan Ersoy ile THY'den ortak turizm planı: Hedef yeni pazarlar
Bakan Mehmet Nuri Ersoy ve THY heyeti bir görüşme yaptı. Görüşmede Türkiye'nin turizm potansiyelini artırmak için alternatif pazarlar ve yeni destinasyonlar konuları ele alındı.

Kuşadası'nda sarı yaz bereketi! Hedef yıl sonuna kadar 2 milyon turist
Kuşadası'nda ekim ayında otellerde doluluk oranı yüzde 70'e ulaşırken, kruvaziyer turizmi ile birlikte bölgede yıl sonu hedefinin 2 milyon turist olduğu belirtildi.



%20(2).gif)

