Tunus’ta terör yine can aldı: 2’si turist 4 kişi öldü
Tunus’ta düzenlenen silahlı saldırı sonucu 2’si turist 4 kişi hayatını kaybetti.

2015 yılının Mart ayında Bardo Müzesi ve Haziran ayında Susa kentindeki iki otele düzenlenen terör saldırılarında onlarca turistin hayatını kaybettiği Tunus’ta bir terör saldırısı daha düzenlendi.
Cerbe adasında bulunan Ghriba Sinagogu yakınındaki donanma tesisinde silah sesleri yükseldi.
Tesiste bulunan güvenlik güçlerinin silahını ele geçiren saldırganın çevreye rastgele ateş ettiği ve saldırı sonucu 2 güvenlik görevlisi ve sinagog yakınında bulunan 2 turistin hayatını kaybettiği öğrenildi. Tunus İçişleri Bakanlığı saldırı sonucu 9 kişinin de yaralandığını açıkladı.
İlgili Haberler

TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya'dan dijital konaklama platformu kanun teklifine tepki: Ayrıcalık tanınmasın
TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, TBMM'de görüşülecek dijital konaklama platformları ile ilgili hazırlanan kanun teklifine karşı uyarılarda bulunurken; "Yabancı platformlara ayrıcalık tanınmasın." dedi.

ATF’ye 500 saat kaldı: Turizmin kalbi 8. kez atmaya hazır
Bu yıl sekizinci kez düzenlenecek olan Antalya Turizm Fuarı (ATF) Türkiye için geri sayım devam ediyor. 100'ü aşkın ülkeden 40 binin üzerinden profesyonel ziyaretçi ve 1000'den fazla turizm markası fuarda bir araya gelecek.

Her 3 Türk'ten biri onlarla seyahat ediyor! Selectum Blu'dan yeni sezon öncesi 25 bin yolcu hedefi
Selectum Blu Cruises Genel Müdürü Nilda Türe ve şirketin Satış Müdürü Ceylan Tuncer; kruvaziyer tatiliyle ilgili açıklamalarda bulundu. Şirketin sektördeki pazar payının yüzde 30'ları aştığını söyleyen Türe, kruvaziyer turizminde karlılığın otelciliğe göre daha yüksek olduğuna dikkat çekti. Tuncer ise kapıda vize kolaylığı ile gemi seyahatine olan talebin arttığını ve erken rezervasyon kampanyalarıyla bu süreci desteklediklerini ifade etti.



%20(2).gif)

