Sicilya dünyanın en uzun asma köprüsüyle ana karaya bağlanacak
Sicilya adasını İtalyan ana karasına bağlayacak 3,3 kilometrelik köprü projesi hükümet tarafından onaylandı.

Sicilya adası ile İtalya ana karasının güneybatı ucundaki Calabria bölgesi arasındaki Messina Boğazı’na köprü inşa edilmesi için acil hükümler içeren kararname Bakanlar Kurulunda kabul edildi.
BBC Türkçe’nin aktardığına göre, Bakanlar Kurulu kararında, projenin detayları yer almıyor. Ancak köprü inşası için 1981’de kurulan ve 2013 yılında tasfiye edilen Messina Boğazı isimli şirketin yeniden kurulması öngörülüyor.
Basındaki haberlere göre ise 3 kilometreden uzun olması planlanan asma köprünün maliyeti 7-8 milyar euro olarak hesaplanıyor.
İlgili Haberler

Radisson Türkiye'nin Satış Direktörlüğü pozisyonuna Canan Erçelebi getirildi
Turizm alanında uzun yıllar deneyimi bulunan Canan Erçelebi, Radisson Otel Grubu Türkiye Satış Direktörü oldu.

BAE'den turizm potansiyelini artırmak için yeni hamle
BAE, ülkedeki turizm potansiyelini artırmak ve ülkeye gelen turistlerin daha fazla kalmasını sağlamak amacıyla UAE Grand Tour isimli platformu tanıttı.

Rus Büyükelçi'den Türkiye açıklaması: Rusların ilgisi azalmıyor
Rusya'nın Türkiye Büyükelçisi Verşinin, Rusların Türkiye'ye olan ilgisinin sürdüğüne dikkat çekerken; her yıl yaklaşık 7 milyon Rus vatandaşının Türkiye'ye turist olarak geldiğini söyledi.



%20(2).gif)

