Meteorolojiden sağanak uyarısı: Hafta sonuna kadar sürecek
Meteoroloji ülke genelinde yağışların hafta sonuna kadar etkili olacağını açıkladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumuna dair son tahminlerini yayınladı. Türkiye’nin büyük bölümünde kendini gösterecek olan yağışlar yer yer kuvvetlenecek. Sağanak yağış cumartesi gününden itibaren etkisini kaybedecek.
Ülke genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, Marmara, İç Ege, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu ile Hatay, Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
İlgili Haberler

İstanbul'da hakkında yıkım kararı olan otel çöktü
İstanbul Fatih'te hakkında yıkım kararı verilen ve boşaltılan otelin çatı bölümü çöktü. Olayın ardından bölgede güvenlik önlemleri alındı.

Antalya’da Gezilecek Yerler

Radisson Türkiye'nin Satış Direktörlüğü pozisyonuna Canan Erçelebi getirildi
Turizm alanında uzun yıllar deneyimi bulunan Canan Erçelebi, Radisson Otel Grubu Türkiye Satış Direktörü oldu.



%20(2).gif)

