Meteoroloji uyardı: Yağışlar günlerce bitmeyecek
Türkiye batısından doğusuna tüm bölgeleriyle sağanak yağışın etkisi altına girdi. Meteoroloji'nin tahminlerine göre sağanak yağış bir süre daha yurdu etkilemeye devam edecek.

Nisan ayının son günlerinde yurdu saran sağanak yağışın etkisini bir süre daha devam ettirmesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan son verilere göre yağışlar birçok şehrinde hafta sonuna kadar aralıksız devam edecek. Ege'nin güneyinde yer yer etkisini yitirmesi beklenen yağışların yurdun geri kalanında hafta sonu da süreceği tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre bugün ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Ege, Orta ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Güneydoğu Anadolu ile Isparta, Çorum, Bingöl, Muş, Hakkari ve Şırnak çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Yağışların; Ankara, Konya, Karaman, Niğde, Aksaray, Kırşehir, Kırıkkale, Nevşehir, Çankırı ve Yozgat, Doğu Akdeniz’in iç kesimleri, Adana’nın kuzeyi, Mersin’in iç kesimleri, Antalya’nın doğusunun iç kesimleri ile Kastamonu çevreleri ve Kırklareli'nin kuzeyinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Güneydoğu kesimlerde toz taşınımı beklenmekte.
İlgili Haberler

Booking.com davasında Türk oteller için başvuru süresi 15 Ekim'e uzatıldı
Booking'e karşı açılan toplu dava süreci Avrupa genelinde giderek büyürken, bugüne kadar 15 binden fazla otelin sürece kaydolduğu öğrenildi. Tahmini tazminat bedeli 5 milyar euro seviyesinde hesaplanırken, Türk otellerin sürece dahil olması için başvuru süreci 15 Ekim'e kadar uzatıldı.

Dünya Ekonomik Forumu turizmde en iyi ilk 10 ülkeyi açıkladı: Listeye Avrupa damgası
Dünya Ekonomik Forumu (WEF) 2026 yılına ait Seyahat ve Turizm Kalkınma Endeksi'ni yayımlarken; listenin ilk 10 sırasında Türkiye yer almadı.

easyJet'ten Türkiye seferlerine Şampiyonlar Ligi ayarı: Ek uçuşlar konuldu
İngiltere merkezli düşük maliyetli hava yolu firması easyJet, Türkiye’de oynanacak olan Fenerbahçe-Liverpool ve Galatasaray-Aston Villa Şampiyonlar Ligi maçları için ek seferler koyma kararı aldı.



%20(2).gif)

