İzmir merkezli şebekenin üç oteline el konuldu
İzmir'de çağrı merkezi kurarak 23 Almanı dolandırdıkları iddia edilen şebekenin mal varlıklarına el konuldu. El konulan varlıklar arasında biri inşaat halinde, 3 tane de otel bulunuyor.

Savcılığın talimatıyla İzmir merkezli dolandırıcılık şebekesine operasyon yapan polis ekipleri, 48 adrese eş zamanlı düzenlediği operasyonda 39 şüpheliyi gözaltına aldı. 23 Alman vatandaşını dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alına. 39 şüpheliye ait 1'i inşaat halinde 3 otel, 87 gayrimenkul, 41 araç, 1,5 milyon euro, 200 bin dolar, 150 bin TL, 5 kilogram altın ve 25 kol saatine el koydu.Operasyonda ayrıca 5 tane de tabancanın ele geçirildiği öğrenildi.
Gözaltına alınan şüphelilerden 26'sı tutuklanırken, 19'u ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Kendilerini polis olarak tanıtan şebekenin, Almanya ve Avrupa'daki yaşlı insanları arayıp, ''Evinizin yakınında gerçekleşen hırsızlık olayı ile ilgili çalışmada, para ve ziynet eşyası ile yakalanan şüphelilerin üstünde adresiniz çıktı. Evinizde bulunan para ve eşyaların incelenmesi gerekiyor. Evdeki para ve ziynet eşyalarını bir torbaya koyun ve gelecek olan polise teslim edin. İnceleme tamamlandıktan sonra iade edilecek.'' diyerek hırsızlık yaptığı belirlendi.
İlgili Haberler

Göbeklitepe'de turizm denetimi! Ekipler sahaya indi
Şanlıurfa'nın turizm açısından en önemli noktalarından olan Göbeklitepe'de ekipler turizm faaliyetleri konusunda denetimlerde bulundu.

Dünyanın en iyi 25 otel restoranı listesinde Türkiye sürprizi
Uluslararası seyahat yayını yapan Travel + Leisure, Dünyanın En İyi 25 Otel Restoranı listesini yayınladı. Listede Türkiye'den Çırağan Palace Kempinski'de bulunan Rüya İstanbul isimli mekan yer aldı.

Corendon'dan Almanya-Türkiye hattında yeni bağlantılar! 2027 yaz sezonu uçuş programı belli oldu
Corendon Airlines, 2027 yaz sezonuna ilişkin yeni uçuş programını açıklarken; Almanya-İstanbul hattında Düsseldorf ve Köln'den haftada ikişer uçuş gerçekleştirilmesinin planlandığı bildirildi.


%20(2).gif)

