İstanbul’da raydan çıkan tramvay elektrik direğine çarptı
İstanbul’da tramvayın raydan çıkarak elektrik direğine çarpması sonucu 4 kişi yaralandı.

İstanbul’da Kabataş-Bağcılar arasında sefer yapan tramvay, Kabataş’ta raydan çıkarak elektrik direğine çarptı.
Şhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan 4 yolcuyu yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı.
Kazaya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Metro İstanbul, kazanın teknik bir arıza nedeniyle meydana geldiğini, seferlerin yeniden normale döndüğünü duyurdu.
İlgili Haberler

Edirne'ye 158 odalı yeni otel projesi! İnşaatı 2 yıl sürecek
Edirne Keşan'a 158 odalı otel yapımı için ÇED süreci başlatıldı. 7 katlı olması beklenen otelin yatırım bedeli ise 972 milyon TL olarak açıklandı.

İzmir'e 906 milyon lira yatırımla 1000 yataklı 5 yıldızlı otel projesi! ÇED onayı çıktı
İzmir'in Selçuk ilçesinde turistik yerlere yakın konumdaki 80 bin metrekarelik alan üzerine 5 yıldızlı ve 1000 yatak kapasiteli Duja Ephesus isimli otelin yapımı için ÇED olumlu kararı verildi.

O ülkeden yabancı tur şirketlerine yüzde 17 vergi kararı! 1 Ekim'de başlıyor
Maldivler, 1 Ekim 2026'dan itibaren ülkedeki turistik hizmetleri satan yabancı tur operatörleri, seyahat acenteleri ve online rezervasyon platformlarını kapsayan yeni vergi düzenlemesini devreye alacak.


%20(2).gif)

