Fenerbahçe'den Nihat Özdemir'e: TFF Başkanlığından da istifa etmeli
Fenerbahçe Spor Kulübü üyeliğinden istifa eden TFF Başkanı Nihat Özdemir'le ilgili kulüpten açıklama geldi. Açıklamada, Özdemir'in TFF Başkanlığından da istifa etmesi gerektiği belirtildi.

Fenerbahçe resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile Nihat Özdemir’in üyelikten istifasını değerlendirdi.
Yayınlanan açıklamada “Kulübümüz aleyhine yaptığı açıklamalarla tarafsızlığını tamamen kaybettiği açık ve net şekilde gözüken Nihat Özdemir’in, aynı davranışı yürütmekte olduğu TFF Başkanlığı görevi için de göstererek, bu görevinden de derhal istifa etmesi gerekliliğini tüm kamuoyuna bildiririz” ifadeleri yer aldı.
Sarı-lacivertli kulübün TFF Başkanı Nihat Özdemir hakkında yaptığı açıklama şöyle:
“Kulübümüzün 4654 sicil numaralı üyesi Nihat Özdemir’in, 4 Haziran 2020 tarihinde bir sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamalar ve sonrasında kamuoyu gündemini meşgul eden süreç üzerine, Kulübümüz kongre üyeleri tarafından gelen ihraç başvuru dilekçelerine istinaden, Nihat Özdemir hakkında tüzüğümüzün 62/2 (D) (F) (G) bentleri uyarınca disiplin soruşturması başlatılmıştır.
Bu soruşturma kapsamında, Disiplin Kurulumuz 9 Haziran 2020 tarihinde toplanarak, Nihat Özdemir’in konu hakkında Kulübümüze savunma vermesi kararını almış ve bu karar kendisine tebliğ edilmiştir.
Son dakika | Nihat Özdemir Fenerbahçe kongre üyeliğinden istifa etti Son dakika | Nihat Özdemir Fenerbahçe kongre üyeliğinden istifa etti
Açılan soruşturma nezdinde yollanmış olan tebligatın kendisine ulaşmasının ardından Nihat Özdemir bugün Kulübümüzün üyeliğinden istifa ettiğini tarafımıza yazılı olarak bildirmiştir.
İlgili istifa dilekçesi, gereği yapılmak üzere Sicil Kurulumuza iletilmiştir.
Tarihimizin en değerli şampiyonluklarından biri olan 2010-2011 şampiyonluğumuz hakkında tüm spor camiası tarafından yanlış anlaşılacak ve Kulübümüz aleyhine kullanılabilecek demeçler veren Nihat Özdemir, Başkanımız Ali Y. Koç’un ve Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Vefa Küçük’ün tüm yanlış anlamaları bitirmek adına sorduğu basit soruyu cevaplamak yerine her bir Fenerbahçeli için kutsal olduğunu düşündüğümüz Fenerbahçe üyeliğinden istifa etmeyi tercih ederek, tutumunu açıkça belli etmiştir.
Kulübümüz aleyhine yaptığı açıklamalarla tarafsızlığını tamamen kaybettiği açık ve net şekilde gözüken Nihat Özdemir’in, aynı davranışı yürütmekte olduğu TFF Başkanlığı görevi için de göstererek, bu görevinden de derhal istifa etmesi gerekliliğini tüm kamuoyuna bildiririz.”
İlgili Haberler

Edirne'ye 158 odalı yeni otel projesi! İnşaatı 2 yıl sürecek
Edirne Keşan'a 158 odalı otel yapımı için ÇED süreci başlatıldı. 7 katlı olması beklenen otelin yatırım bedeli ise 972 milyon TL olarak açıklandı.

İzmir'e 906 milyon lira yatırımla 1000 yataklı 5 yıldızlı otel projesi! ÇED onayı çıktı
İzmir'in Selçuk ilçesinde turistik yerlere yakın konumdaki 80 bin metrekarelik alan üzerine 5 yıldızlı ve 1000 yatak kapasiteli Duja Ephesus isimli otelin yapımı için ÇED olumlu kararı verildi.

O ülkeden yabancı tur şirketlerine yüzde 17 vergi kararı! 1 Ekim'de başlıyor
Maldivler, 1 Ekim 2026'dan itibaren ülkedeki turistik hizmetleri satan yabancı tur operatörleri, seyahat acenteleri ve online rezervasyon platformlarını kapsayan yeni vergi düzenlemesini devreye alacak.


%20(2).gif)

