Erdoğan’dan asgari ücrete ek zam açıklaması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temmuz ayında asgari ücrete ek zam yapılacağını açıkladı.

TBMM’den ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Asgari ücretliler yıl sonunu mu bekleyecek?” sorusu üzerine Erdoğan, “Temmuzda var” dedi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ise konuyla ilgili “Asgari ücrete ara zamla ilgili gündemimizde bir şey yok, temmuzda enflasyonda düşme eğilimi devam ederse asgari ücrette yeniden değerlendirmeye gerek duyulmaz, şu anda gündemimizde değil” açıklamasında bulunmuştu.
İlgili Haberler

AKTOB Başkanı Kavaloğlu'ndan turizmde 2027 uyarısı: Zor bir yıl bizi bekliyor
AKTOB'un gelenekselleşen Sektörel Değerlendirme Buluşması'nda açıklamalarda bulunan Kaan Kaşif Kavaloğlu, 2027'nin turizm açısından zor geçebileceğine dikkat çekti.

Side-Manavgat'ta hedef yıllık 10 milyon turist! Antalya'ya yeni havalimanı talebi
Antalya’nın Manavgat ve Side bölgeleri yılda yaklaşık 6 milyon turist ağırlarken, bu sayıyı 10 milyona çıkarma hedefiyle bölgedeki çalışmalar sürüyor. Bölgenin turizmdeki potansiyelinin Manavgat’a yapılacak bir havalimanı projesiyle daha da katlanabileceğine dikkat çeken sektör temsilcileri, böyle bir projenin hem sezonu uzatabileceğini hem de yeni yatırımlar çekeceğini belirtti.

Kütahya'da 205 milyon TL yatırımla 126 odalık yeni otel
Kütahya'da merkez ilçesinde 205 milyon TL'lik yatırım bedeli ile 126 oda ve 252 yatak kapasiteli otel yapımı için proje çalışması başlatıldı.



%20(2).gif)

