E-Devlet internet kotasından düşmeyecek
e-Devlet Kapısı kullanımı artık mobil abonelerin internet kotasından düşmeyecek.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, e-Devlet Kapısı'nın artık mobil abonelerin internet kotasını kullanmayacağını duyurdu.
Kullanıcıların, e-Devlet Kapısı kullanımında operatörler üzerinden kullandıkları internet kotasından herhangi bir harcama yapılmaması için mobil operatör firmaları ile anlaşmaya varıldığını açıklayan Koç, “e-Devlet Kapısı kullanımının mobil abonelerin internet kotasından harcanmaması için çalışmalar tamamlanmış ve vatandaşlarımızın kullanıma açılmıştır. Artık e-Devlet Kapısı'nda kullanılan internet, mobil abonelerinin kullanım kotasından düşmeyecektir.” İfadelerini kullandı.
İlgili Haberler

Rusların yılbaşı tatil tercihinde ilk 5 belli oldu
Ruslar yılbaşı tatili için şimdiden program yapmaya başlarken; tatil planlarında Tayland, Türkiye ve Çin ön plana çıktı.

2026'da dünyanın en iyi havayolu şirketleri listesi açıklandı! THY kaçıncı sırada?
2026 Dünya Havayolları Ödülleri listesi açıklandı. 2026’da dünyanın en iyi havayolu firması Singapore Airlines seçilirken, Türk Hava Yolları (THY) genel sıralamada 5’inci oldu.

BM'den 2026 yılı turizm beklentilerinde aşağı yönlü revize
BM Dünya Turizm Örgütü (UN Tourism), 2026 yılı uluslararası turist varışı büyüme tahminini yüzde 3-4 seviyesinden yüzde 1-2 seviyesine çekti.


%20(2).gif)

