2 turist Eyfel Kulesi’nde mahsur kaldı
ABD’den Fransa’ya gelen 2 turist, Eyfel Kulesi’nde mahsur kaldı.

Tatil için ABD’den Fransa’ya gelen 2 turist, alkol aldıktan sonra bilet alarak Eyfel Kulesi’ne girdi.
Kuleden çıkış yapacakları sırada bariyerleri aşarak iki ve üçüncü kat arasındaki yasak bir bölgeye giren turistler burada sızdı.
Ziyaret saatine yakın kontrol yapan güvenlik görevlileri tarafından bulunan iki turist, itfaiye ekiplerinin de yardımıyla bulundukları yerden çıkartılarak polis ekiplerine teslim edildi.
Olay nedeniyle Eyfel Kulesi, 1 saat geç ziyarete açıldı.
Savcılığın tehlike arz etmedikleri gerekçesiyle 2 turisti serbest bıraktığı öğrenilirken kuleyi işleten şirket, turistler hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.
İlgili Haberler

Golf turizmi ile yılda ekonomiye 200 milyon euro ek katkı
Türkiye golf turizminde son yıllarda uluslararası arenada bilinirliğini artırırken, ekonomiye de ek olarak yaklaşık 200 milyon euroluk katkı sağlıyor.

ANEX'ten şirket sahibi Neşet Koçkar'ın gözaltısıyla ilgili açıklama
ANEX, Antalya'da yürütülen bir soruşturma kapsamında gözaltına alınan Neşet Koçkar ile ilgili bir açıklama yayınladı.

İstanbul Turizm Fuarı'nın adresi değişiyor! Fuar alanı 2,5 kat büyüyecek
Bu yıl yine on binlerce kişiyi ağırlayan ve sektör profesyonellerin yer aldığı İstanbul Turizm Fuarı’nın yoğun katılım ve artan ilgi nedeniyle 2027’de IFM’ye taşınacağı öğrenildi.



%20(2).gif)

