Hatalı sollama sonucu iki tur otobüsüne çarptı, 1 ölü
Antalya’daki bir otelin can kurtaranın, kullandığı araçla önce tur otobüsüne sonra da hatalı solladığı araçla çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

Antalya’da bir otelde cankurtaran olarak çalışan 28 yaşındaki B.A., Manavgat’ta arkadaşından ödünç aldığı otomobil ile 34 HUZ 467 plakalı tur minibüsünü hatalı sollaması sonucu karşı yönden gelen ve Alman turistleri taşıyan 07 F 1679 plakalı tur otobüsüne çaptı. Kazanın etkisiyle savrularak geldiği yöne dönen otomobil solladığı tur minibüsü ile kafa kafaya çarpıştı.
Aracın ön camından fırlayarak minibüse çarpan B.A’nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken cansız bedeni Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Tur minibüsünde ve otobüsünde bulunan yolcuların durumunun iyi olduğu açıklandı.
İlgili Haberler

Avrupa'daki bayrak taşıyıcı havayolu firmasından iflas koruma başvurusu
Letonya merkezli airBaltic, ABD mahkemelerine iflas koruma başvurusu yaptı. Şirket, 350 milyon euroluk finansman taahhüdü sağlandığını duyurdu.

Avrupa'da otel yatırımlarında İstanbul zirveyi zorluyor! Kaç yeni otel projesi var?
İstanbul, Avrupa'da Londra'nın ardından en fazla otel projesinin yürütüldüğü ikinci şehir oldu. İl genelinde toplam 50 yeni otel yatırımının sürdüğü öğrenildi.

Rixos'un patronundan İstanbul çıkışı: Turizm potansiyelinin sadece 5'te 1'ini kullanıyor
Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, katıldığı bir canlı yayında turizm ve ekonomiye ilişkin açıklamalar yaptı. İstanbul'un turizm potansiyelinin sadece 5'te 1'ini kullanabildiğini belirten Tamince, Türkiye'nin turist sayısından çok turizm gelirine odaklanması gerektiğini söyledi. Tamince ayrıca Haliç'e yaptıkları Tersane İstanbul projesinin yatırım maliyetinin 100 milyar TL'yi aştığını belirtti.



%20(2).gif)

