Verimli toplantılar için Seçkin mekanlar...


 
 
Konsept otel yaratıcısı Ian Schrager ile Marriott International zincirinin birlikte yarattığı EDITION markasının Avrupa’daki ilk oteli, The Istanbul EDITION, her ihtiyaca uygun farklı özelliklerdeki konforlu ve donanımlı toplantı salonları ile toplantı ve seminerleri daha verimli hale getiriyor.
 
Şık dekoru, yalın çizgileri, üst düzey teknik donanımı, iş dünyasının kalbi Levent’te yer alan merkezi konumu ve  ulaşım kolaylığı ile World Luxury Hotel Awards tarafından ‘En İyi Şehir Oteli’ ödülü bulunan The İstanbul EDITION,  toplantılarda zaman yönetimi ve verimlilik için gereken her ihtiyaca yanıt veriyor.
  
Açıldığı günden bu yana kişiye özel hizmet anlayışını ilke edinen “2013 Yılı Mükemmeliyet Sertifikası”na sahip The Istanbul EDITION; ‘meeting’ katında bulunan ‘Drawing Room’, Screening Room’ ve farklı hacimlerdeki birleştirilebilen stüdyoları ve en üst katında yer alan kongre/balo salonu ile alternatif çözüm ve yaklaşımlar sunuyor.
Stüdyo 4
 Son dönemde iş dünyasında yükseliş trendinde olan ‘ev ortamında sağlanan konforu iş dünyasına taşıma’ anlayışı ile mekan ve zaman gibi unsurları göz ardı ederek kurgulanan, otelin STUDYO 4 adlı yeni toplantı salonu ise; sektöründe lider ileri ses ve görüntü sistemlerini, maksimum konfor ve estetik dizaynı bir arada sunuyor. Toplantıları çok daha eğlenceli ve rahat hale getirerek verimliliği arttırıyor.
 Daha büyük hacimlerdeki organizasyonlar için ise otelde pek çok alternatif mevcut.  Toplantı katında  bulunan ‘Drawing Room’, Screening Room’, Stüdyo 1,  Stüdyo 2 ve Stüdyo 3 ile bunların birbiri ile entegrasyonu sonucu elde edilen farklı kombinasyonlar, ayrıca otelin en üst katında yer alan Kongre/ Balo salonu katılımcı sayısı yüksek toplantılar için profesyonel servis ekibiyle hazır bulunuyor.
 The Istanbul EDITION’daki toplantı salonu alternatifleri bunlarla da sınırlı kalmıyor. Otelin içerisinde yer alan Gold Bar ve terası, otelde yer alan Billionaire Club gündüz, akşam üstü ya da gece düzenlenebilecek toplantılar veya kutlama organizasyonları için değerlendirilebilirken; yine otelin içerisinde yer alan Cipriani Restaurant da klasikleşen lezzetleri ve gruplara ayrılan private alanları ile toplantılar için The Istanbul EDITION içerisinde alternatif mekan yaratıyor. 


Bu Haber 21.04.2014 - 11:10:44 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.