Sirene Belek Hotel'de 23 Nisan coşkusu


 

Tüm dünyada kutlanan ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu yıl da Sirene Belek Hotel'de çok özel etkinliklerle kutlanacak.

Antalya'nın Belek beldesinde yer alan Sirene Belek Hotel, 23 Nisan'da çocuklarıyla birlikte eğlenceli zaman geçirecek ailelere ev sahipliği yapacak.

Özellikle küçük misafirleri için keyifli ve unutulmaz bir tatil programı hazırlayan Sirene Belek Hotel, birbirinden özel yarışmalar ve oyunlarla çocukların neşesini ikiye katlayacak. 23 Nisan'a özel at turu ile yeşil tabiatın tadını çıkaracak olan minik misafirler, özel kurabiye ve pasta yapımı ile şeflik deneyimi yaşayacak. Çocuklara özel hazırlanan Sirene t-shirtleri ve uçan balonlar ile 23 Nisan pastasını kesen çocuklar unutulmaz bir bayram kutlayacak.

Bu güne özel alternatif konaklama imkanı da sunan Sirene Belek Hotel, standart odada günlük kişi başı 255 TL'den başlayan fiyatlarla  0-12 yaş çocuklara ücretsiz konaklama imkanı sağlayacak. Aile odasında kişi başı 295 TL'den başlayan fiyatlarla 0-12 yaş ve 0-7 yaş 2 çocuk ücretsiz kalma olanağıyla minik misafirlerine bayram neşesini, ailelere ise Sirene Belek Hotel konforunu yaşatacak..

23 Nisan’da çocuklarınıza farklı ve eğlenceli bir deneyim yaşatmak için yerinizi şimdiden ayırtmayı unutmayın..

 



Bu Haber 14.04.2014 - 10:16:29 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.