Sabre HRS olanaklarıyla otel içeriklerini zenginleştiriyor


  

Dünyanın dört bir yanındaki seyahat acenteleri Sabre'de bulunan 50.000'den fazla HRS otelinde rezervasyon ve alışveriş yapma olanağına sahip olurken HRS'nin küresel erişimi önemli ölçüde genişliyor 

 

İstanbul, 28 Ekim 2014 – 144 ülkedeki 400.000'den fazla Sabre seyahat acentesi artık Sabre seyahat pazarında 50.000'in üzerinde HRS otel ve tesisinde etkin şekilde rezervasyon ve alışveriş yapabilecek.

 

HRS, çok çeşitli bağımsız tesislerle birlikte Avrupa'nın en önde gelen otel sağlayıcılarından biridir. HRS içeriklerinin Sabre'ye katılmasıyla birlikte seyahat acenteleri daha fazla seçeneğe sahip olacak ve seyahat tutkunlarının bağımsız otel tesislerine yönelik artan taleplerini karşılayabilecek. Sabre'yi kullanan seyahat yönetim şirketleri de HRS Kurumsal Tarife programına erişim kazanacak. Bu programda dünya çapında 35.000'in üzerinde otelde günlük oda fiyatları üzerinden yüzde 30'a varan oranda indirim sunuluyor. Alışveriş ve rezervasyon bir acentenin mevcut iş akışı içinde sorunsuz bir şekilde yapılabildiğinden farklı kanallarda alışveriş yaparken uzun zaman alan, maliyetli karşılaştırma ihtiyacı ortadan kalkıyor. 

 

Sabre Seyahat Ağı EMEA bölgesi kıdemli başkan yardımcısı Harald Eisenaecher konuyla ilgili şunları söyledi:

“Sabre, farklı müşterilerden oluşan tabanının ihtiyaçlarını daha iyi karşılamak amacıyla otel içeriğini sürekli genişletmektedir. HRS olanakları Avrupa'da oldukça popüler ve bizler de bu içeriği dünya çapındaki seyahat acentelerimize sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. HRS ile yaptığımız anlaşma, şirketin uluslararası genişleme çabalarını desteklemek üzere onların kurumsal sektörde daha fazla satış yapmasına yardımcı olacak ve seyahat acenteleri ile alıcılara en güncel ve en iyi fiyatlı birçok seyahat seçeneğine erişim olanağı sunarak kendi müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun olanakları kolayca bulmalarını sağlayacak.”

 

HRS CEO'su Tobias Ragge konuyla ilgili şunları söyledi: “Sabre ile imzaladığımız anlaşma çoklu kanal stratejimizde önemli bir kilometre taşı. Sabre’nin platformu global otel ortaklarımızın erişim alanını önemli ölçüde genişletmemize, markamızı diğerlerinden farklı kılmamıza, içerik ve ürünlerimizi dünya çapındaki seyahat müşterilerine sunmamıza olanak sağlıyor ve tüm bunlar, otel rezervasyonu sayımızı artırmaya yardımcı oluyor. Seyahat acenteleri ve şirketler daha kapsamlı bir otel teklifine erişim kazanırken, rezervasyon sürecinin daha etkin olması sağlanıyor. Bu, herkes için kazançlı bir durum ortaya koyuyor.”

 

Yeni anlaşma, Sabre'nin Japonya'daki ortak girişimi Infini ve Asya-Pasifik bölgesindeki ortak girişimi Abacus dahil olmak üzere dünya çapında Sabre'ye bağlı tüm seyahat acentelerine sunulacak. Bu ortaklık, HRS ile GetThere arasındaki mevcut işbirliğini tamamlayıcı niteliktedir.



Bu Haber 28.10.2014 - 13:49:35 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.