Rixos Hotels’te eğlenceli bayram tatili




Rixos Hotels Ramazan Bayramı’na özel programları ile misafirlerine unutamayacakları bir bayram yaşatıyor. Dünyaca ünlü sanatçılar bayram boyunca Rixos Hotels misafirleri ile buluşuyor

Ramazan Bayramı Rixos Hotels’te birbirinden eğlenceli programlar ile kutlanıyor.

Rixos Premium Belek’te 24 saat eğlence

Rixos Premium Belek bayramda spor, sağlık ve eğlence dolu bir program ile kutluyor. Rixos Premium Belek’te Arife gününden itibaren her öğlen meydanda Ramazan şenlikleri düzenleniyor. Gün boyunca okçuluk kursundan kick power dersine, çeşitli havuz oyunlarına kadar renkli ve eğlenceli etkinliklerle misafirler eğleniyor. Akşamları ise Rixos Premium Belek sahnesi canlı performanslara ev sahipliği yapıyor; dünyaca ünlü sanatçılar Nicola Fasano 28 Temmuz’da, Chris Willis 29 Temmuz’da sahne alıyor.

Rixos Premium Tekirova’da her yaşa eğlence

Bu sezon yenilenerek premium konsepte geçen Rixos Premium Tekirova, her yaştan misafir için hazırlanan özel programı ile dikkat çekiyor. Küçük misafirler sabahın erken saatlerinden itibaren Rixy Club’ın etkinlikleri ve ahşap oyun parkı, macera parkuru ile eğlenceye doyuyor. Rixy Macera Parkuru, Türkiye’nin ve Avrupa genelinde de otel sektörünün en büyük adrenalin parkuru olma özelliği taşıyor.

Rixos Premium Tekirova da Ramazan Bayramı’nda ünlü isimler sahne alıyor. Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı, şarkı sözü yazarı ve prodüktör Chris Willis 27 Temmuz’da, Ege esintileri ile Gallis 29 Temmuz’da Rixos Premium Tekirova misafirleriyle buluşuyor.

Rixos Downtown Antalya sürprizlerle dolu

Rixos Downtown Antalya bayramda seçkin misafirlerini eğlenceye davet ediyor. Sahne tasarımları, müzik ve dansları ile gösteri dünyasında devrim yaratan Cirque du Soleil’in Rixos Hotels misafirlerine özel hazırlanan gösterisi “Kaplumbağa Terbiyecisi”ne, Snowworld ve Dolphinland’e ücretsiz giriş ile lunapark jetonu hediye ediliyor. Bayram her yaşa uygun etkinlik ve aktivitelerle dopdolu yaşanıyor.


Bu Haber 23.07.2014 - 15:46:40 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.